Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stoj_bo_strzelam

CZY JESTEM DZIWNA

Polecane posty

Gość stoj_bo_strzelam

Albo czy tez zostane zdziwaczala stara panna z dzieckiem? Czy Cos jest ze mna nie tak? Posluchajcie. Z zawodu i pasji jestem fryzjerka i stylistka. Szczegolnie specjalizuje sie w przedluzaniu i zageszczaniu wlosow, chociaz ciecia i koloryzacja tez nie sa moja slaba strona. Mam 30 lat i nie wygladam najgorzej. To znaczy moim zdaniem jestem dokladnie o 10 kg za gruba, ale o dziwo facetom sie podobam, bo oni miewaja mniej wybredne gusta. Z moja ostatnia miloscia bylam 5 lat. Planowalismy wspolna rodzine. Przestalismy sie zabezpieczac i zaszlam w ciaze. W drugim miesiacu ciazy dowiedzialam sie ze on mnie oklamuje i zdradza. Nie chcialam go wiecej znac. Wylecial ode mnie z domu " na zbity pysk". Po urodzeniu coreczki przeprowadzilam sie do mojej mamy a swoje mieszkanie wynajelam. Moja mama mi bardzo pomaga, kocha swoja wnusie i pieknie sie nia opiekuje. Moja coreczka zamiast mamy i taty ma dwie czule kobiety, mame i babcie, zajmujace sie nia. Jest zadowolonym, zdrowym i spokojnym dzieckiem. Moja siostra, ktora ma cudownego meza ( tzn, takiego, ktory ja kocha, jest wierny i jest tez jej partnerem i przyjacielem i nawet pomaga jej w domu z malym dzieckiem potrafi wyprac i wyprasowac choc jest meski ) ma synka o pol roku mlodszego od mojej Adusi. Dzieci maja tez siebie, no i Adusia ma kochajaca ciocie i wujka. No i teraz do rzeczy. Ja nie chce miec juz faceta. Nie odczuwam takiej potrzeby. Nawet zdaje sie nie miec potrzeb seksualnych. To znaczy czasem owszem, czuje sie podniecona, tak okolo raz na dwa tygodnie, ale w dwie minuty zalatwiam sprawe pod prysznicem i jest ok. Jestem bardzo szczesliwa z moim malenstwem i moja kochana mama. Mam kilku adoratorow, nawet calkiem uporczywych w adorowaniu mnie i moja mama twierdzi ze powinnam miec faceta " dochodzacego", ale ja nie chce. Duzo pracuje i nie mam czasu do zmarnowania na jakichs facetow. Wole go poswiecic mojej coreczce. I wiecie co? Mam w nosie fakt, ze wokol moich oczu pojawiaja sie delikatne zmarszczki mimiczne. Mam gdzies to, ze moja uroda przemija powoli. Nie chce sie z nikim wiazac i jestem w stanie zyc bez seksu. Co o tym sadzicie? Czy jestem dziwna? Czy powinnam sie udac na terapie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować