Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzasniety7689

ROZJECHANA KOBIETA

Polecane posty

Gość wstrzasniety7689

kurde poznałem sliczna mloda dziewczyne ,powiem ze sie nawet zakochalem,super sie dogatywalismy, zamieszkalismy razem bylo super, nawet nie nalegalem zbytnio na sex ,ona chciala zaczekac ,poznac sie lepiej, gdy po pol roku znajomosci zdecydowala sie wreszcie , spadl mi poprostu na glowe kubel zimnej wody, gdy w nia wszedlem ,poprostu nic nie czulem,jakbym uderzal w proznie , a dodam ze jestem przecietny jesli chodzi o rozmiar-14 cm dl i 10 obwodu w erekcji czyli norma, wiec to z nia bylo cos nie tak , kurde po kilku dniach niewytrzymałem i jej wygarnałem ze albo ma bachory na boku , albo byla prostytutka ,choc miala dopiero 17 lat byla rozjechana jak kobyla, po tym ona wybiegla z placzem i wiecej jej nie widziałem, i dobrze bo nie po to cwicze na silowni , dbam o siebie , zeby marnowac zycie w z taka kobieta, ludzie to byla tragednia, wiem z perspektywy czasu ze moze pojechalem z nia troche za ostro ale poprostu nie wytrzymałem, czy wg was za ostro pojechałem, bo np dla faceta to jest koszmar bzykac i nic nie czuc,pozdro ps, czy wy jako mamy po porodzie moze poswiadeczyc ze pochwa sie powieksza po porodzie , duzo?na bank miala na boku bekarty

Gość Donaldddd
z takim korniszonem to raczej ty masz problem

Gość akacja111
No ale dziewczyna miała 17 lat, nieletnia była, to jak z Tobą zamieszkała? Do szkoły nie chodziła, czy jak? No tak, po urodzeniu dziecka faktycznie mogło się u niej trochę to pozmieniać. Ale nie kumam jak po pół roku znajomości o takich rzeczach mogła ci nie powiedzieć. Inna tez sprawa, że zachowałeś się jak cham i prostak :(

Gość lodyalgidy
Rozjechany to TY masz ale mózg !!!NARCYZIE !!!!!!!!! poczytaj trochę o anatomii,o uczuciach też nic nie wspominasz !i dlaczego obrażasz dzieci ! i te twoje śmieszne 15cm ! Z CZYM DO LUDU,Z WIDELCEM PO ROSÓŁ !? SAMA BYM OD CIEBIE ZWIAŁA !!!!!!!!

Gość stoj_bo_strzelam
Masz kompleks na punkcie malego penisa. Bardzo slusznie z reszta. I w dodatku masz mozg przelasowany. Sterydziki? he he. Nie chce mi sie na ciebie tracic czasu. Spadam stad..

Gość ale z ciebie
debil

Gość gość
Twoje rozmiary na dlugosc 14 cm.OK ale w obwodzie 10 cm.to nieco wiecej nizeli moj palec srodkowy u reki to niemasz sie czemu dziwic pozatym jezeli wczesniej ciagle waliles konia reka sciskales go o wiele mocniej reka nizeli robia to scianki kobiecej vaginy i Takte dlatego nicht nie Chiles z ta laska.

Gość gość
Jak się na cipke trochę domestosa naleje przed stosunkiem to się ścianki ściągają.

Gość gość
Wcale nie musiała miec wielu partnerów ani dziecka, taka jej budowa. Ja miałam wielu facetów i kazdy mój partner twierdzi,że jestem nadal bardzo ciasna. Swoją drogą to Ty masz małego.

Gość Jakie to żenujące
Rozjechany to ty jesteś ze swoją psychiką!😠 Nie pochlebiaj sobie, bo naprawdę masz malutkiego fiuta,szczerze żal mi ciebie.Chlopczyku nie wychylaj się i przestań ośmieszać się z tym ptaszkiem swoim:D Nic dziwnego ze dziewczątko ucieklo od chama!

Gość gość
ha ha 14 norma z takim ptaszuniem to nic dziwnego ze luzno miales

Gość gość
14 cm długości to przeciętnie ale 10 cm w obwodzie to poniżej normy :D:D:D czyli masz chudego chłopie...

Gość gość
Prowokacją czuć na kilometr. Żaden facet nie powie, że 14cm i 10 w obwodzie to norma, i że on ma takiego w normie. Żaden facet, który zamieszkał z kobietą nie będzie się tak o niej wyrażał i tak do niej mówił, bo coś do niej by czuł. Żadna dziewczyna, która ma 17 lat nie zamieszka z facetem, bo jest nieletnia. Prowokacja na kilometr. :O

Gość gość
Masz małego fiuta, dlatego nic nie czułeś... do tego jesteś chamem i prostakiem, gdybyś trafił na ostrzejszą laskę, po takim tekście nie miałbyś wcale fiuta.

Gość gość
Jak Was King Kong j***l to wiadomo ze macie garaż na airbusa między nogami. Ogórasem brudnym z bazaru sobie 'szpachlujecie' d**e to wiadomo.

Gość gość
Sorry, ale jest nawet udowodnione, że największą przyjemność sprawiają penisy 15-18 cm. Po prostu masz małego i się z tym pogódź, zamiast wyzywać dziewczynę.

Gość gość kość
Ha ha ha 10 w obwodzie , to co Ty chciałeś czuć z taką wykałaczką?

Gość gość
10 cm obwod hahahahahahaha ile masz lat ?

Gość gość
Ale jaja ostre to ja mam 21cm i dopiero bys uciekal albo kompleksy wpadl

Gość gość
14 .....cm