Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrant24

Kto w tym mieesiącu emigruje

Polecane posty

Gość emigrant24

i gdzie? Jakie uczucia, boicie sie trochę?

Gość rtv78
ja do Anglii

Gość i ja i jaaa
też :D już za 5 dni

Gość halo z Polski...
Ja dopiero w przyszłym roku... i jeszcze nie wiem czy na pewno. A bardzo bym chciała. Powodzenia!

Gość jesus.....
Kurwa, kolejne polactwo będzie przynosić wstyd w UK..

Gość bibi27
do tego wyżej...nie martw się...gorszego wstydu niż ty nikt nie może przynieść

Gość Czemu wy jeszcze chciecie
przyjezdzac do UK? Malo nas tutaj. Przeciez juz oficjalnie BBC pokazuje spoty w wiadomosciach, gdzie tubylcy obwiniaja nas za cale te rozroby w Londynie i innych miastach. Podobno kradniemy im prace i z tego powodu, ze oni przez nas pracy nie moga znalexc, rozwalaja swoje miasta, okradaja sklepy i podpalaja wszystko. Nie wierzycie to poogladajacie sobie dzisiejsze wiadomosci BBC, ktore w UK byly o 18.00 w Polsce byla 19.00. Tam jeden zapijaczony gnoj tlumaczy dlatego robia rozroby. Wczoraj moj kolega w pracy niby zartem powiedzial "Naplyw Polakow spowodowal cale te rozroby w Londynie". O wszystko skurwysyny beda nas ciagle oskarzac, za swoje lenistwo i tepote. Gdyby nie syn, ktory jest teraz w roczniku zdawania GCSE to juz dawno bysmy sie spakowali. UK to jeden wielki brud, smrod i zascianek, ktoremu wydaje sie, ze jest taki nowoczesny, a technologie, ktora sami wymyslaja zamiast wdrozyc u siebie to, sprzedaja innym krajom, a sami siedza w starym dziadostwie. Te rozroby uliczne pokazuja dobitnie jak sami siebie nawzajem nienawidza. How are you? I am fine. juz nie wystarcza. Gdyby mieli tak ciezko jak Polacy w Polsce i mieli przezyc za 200 funtow na miesiac bez zadnej pomocy panstwa, to na kazdej ulicy bylby rozen i pikli i jedli wlasne dzieci. Kultura zachodu...

Gość frykasik0
A ja wyjeżdżam do Szwajcarii :] jakos do uk mnie nie ciagnie jadę pod koniec miesiąca

Gość Polka zona Anglika
widzialas kto robi te rozruby w UK? widzialas tych dresiarzy, margines spoleczny? Ty myslisz, ze to normalni ludzie prowadza negocjacje, czy banda dresiarzy demoluje miasta? mieszkam w Uk i wiem co sie dzieje. poza tym Polacy niestety tez w tych rozrubach uczestnicza... Ja jestem zwyklym obywatelem Anglii, mam meza Anglika, pracuje, place podatki, umiem sie dogadac, mam jakies ambicje itd i nikt nigdy nie dal mi do zrozumienia, ze powinnam wracac do swojego kraju, ze zabieram im prace itd. Nie mowi, ze Anglia jest super, ale bez przesady! Wszedzie sa plusy i minusy

Gość Tak widzialam ten margines
co robil rozroby, asystent nauczyciela, pracownik socjalny i inni, ludzie, ktorzy maja prace, ciesza sie jakims autorytetem w pracy, eleganckie domy, rodziny, nie chodza obdarci jak zebraki, taki margines spoleczny robil rozroby i kradl towaryze sklepow. Jak nie wierzysz poogladaj wiadomosci BBC i inne. jak to jest margines spoleczny w UK, to ja nie chce spotkac tego prawdziwego marginesu...

Gość bombowy heniek
tak zastanawiam sie Norwegia bo Breivik albo Anglia Londyn bo tam fajne są zadymy

Gość j-123
współczuję tym którzy siedzą w UK i cierpią,biorą kasę i nienawidzą brytyjczyków,jesteście po prostu żałośni.Ja zawsze porównuję UK z polska rzeczywistością.Nie mam 20 lat ale decyzja o wyjeździe z PL była strzałem w 10.Mi jest żal tych co zostali bo nie znają normalnego życia.Tłumaczenie że nas nie lubieją bo zabieramy im pracę jest bez sensu.W całej UK wakuje 300000 etatów.Siedzą na benefitach bo nie chcą pracować.Nie chcą się uczyć.Nie chce im się chcieć.Wiadomo że trzon zadymiarzy to Afrykanerzy a kradło więcej bo była okazja.Mistrzyni olimpijska,córka milionerów itd.Załapali się też nasi.W UK nie wiedzie się tylko prawdziwym nieudacznikom i nie na co zwalać na brytyjczyków lepiej spojrzeć w lustro.Ja nie wracam.Mojego dziadka oszukał Gomółka, moją mamę Gierek.Ja nie uwierzę żadnemu pajacowi.Co do brytyjczyków to bardziej uprzejmych, życzliwych sympatycznych ludków jeszcze nie spotkałem.Polacy w urzędach, na ulicy , w autobusie tylko warczą na siebie.To jest teraz moja OJCZYZNA.

Gość niestety ale polacy zagranica
sami sobie wmawiaja ze tam sa na rownych prawach etc. ja akurat nie jestem w Uk tylko gdzie indziej,ale czesto rozmawiam z anglikami i czesto mowia,ze polak to dla nich jest jak zwykly czarnuch,nikt wiecej co tylko zabiera im prace.i ze nie jestesmy u siebie i nas nie lubia. tu gdzie jestem tak samo jest i tak tez mnie traktuje.wracam