Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisza2011

Wrzuccie zdjecie jakiejs medialnej osoby ktora wedlug was jest nieziemsko piekna

Polecane posty

Gość aisza2011

Chce sprawdzic jaki macie gust ;) Wrzuccie fotke JEDNEJ aktorki/modelki/piosenkarki/dziennikarki itp ktora wedlug was jest doskonala

Gość baby mnie nie interesują
ale zobacz fotkę Johnnego Deppa, to zobaczysz jaki mam gust :)

Magda Mielcarz jest śliczna :) nie ma się do czego przyczepić

Gość Herr Thomas
Wrzuccie zdjecie jakiejs medialnej osoby ktora wedlug was jest nieziemsko piekna poczekaj na krema, zaraz zacznie wrzucac lasie

Gość 5672
anna przybylska

Gość hm............................
Idealne ciało. Piękna twarz. Halle Berry jest jedna. http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=&q=halle%20berry&gs_sm=e&gs_upl=375l1625l0l2734l7l4l0l0l0l0l343l1000l0.1.2.1l4&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1229&bih=823

Gość dxffgfds
to ten z match point?? sexy :DDD

Gość dxffgfds
ja mam słabośc do leonardo di caprio :P jest taki męski :D rozbudowany (nie to co kiedyś, taki patyk)

Gość czerwona malva
http://www.google.com/search?q=monica+bellucci+wikipedia&hl=pl&client=ubuntu&hs=yU4&channel=fs&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pwFBTqnGFdD1sgbilpm9Bw&ved=0CD0QsAQ&biw=1440&bih=717 prawdziwa bogini

Gość czerwona malva
http://www.google.com/search?q=monica+bellucci+wikipedia&hl=pl&client=ubuntu&hs=yU4&channel=fs&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pwFBTqnGFdD1sgbilpm9Bw&ved=0CD0QsAQ&biw=1440&bih=717#hl=pl&client=ubuntu&channel=fs&tbm=isch&sa=1&q=ralph+fiennes&pbx=1&oq=ral&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=44922l45529l0l47449l3l3l0l0l0l0l234l539l0.2.1l3l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=27482e2e0b99095d&biw=1440&bih=717 a to król, mogła bym być jego podnóżkiem :)

Gość czerwona malva
http://www.google.com/search?q=ralph+fiennes&hl=pl&client=ubuntu&hs=GGP&channel=fs&prmd=ivnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FQNBTuCCFIz1sgbq4J32Bw&ved=0CCIQsAQ&biw=1440&bih=717 prawidłowy link :)

To sa pieknosci?! Ludzie sa brzydcy, zwlaszcza te wypacykowane, chemiczne szlaufy z wykrzywionymi ryjami niczym srajacy 100letnim zaparciem kot na pustyni- szmata z linku sooosa czy jak tam temu cwelowi na imie. i odrazu zaznaczam- ja tez jestem brzydka bo ludzie nie maja w sobie nic pieknego, sa w wiekszosci stworzeni przez pierdolona chemie i sztuczne scierwa a to jest ochydne. piekna to jest natura i zwierzeta. zwierzeta maja w sobie nieziemskie piekno, kazde z nich jest stworzone przez nature i zbudowane sa, dopracowane wrecz idealnie. albo sama przyroda- drzewa, zbiorniki wodne, niebo, kwiaty.. patrzac na takie krajobrazy zapiera nam dech w piersiach. i nie mowie tu o kwestii seksualnej bo cala masa tu pedofilow i innych zboczylasow siedzi ktorym podziw kojarzy sie jedynie z dymaniem. ale o estetyke, wrazliwosc na prawdziwe piekno. piekne kobiety byly kiedys, w dawnych czasach i epokach a teraz to sa ochydne mordy z tona siarczanow i chlorow na ryjcach, z niewyparzonymi poprzerabianymi przez chirurgow maskami- i to ma byc kurwa piekno?:D

Gość psychiatra zapraszam
niewierzy,skuryw... zapraszm do mnie na leczenie. od razu zaznaczam, że bez leczenia szpitalnego się nie obejdzie.