Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieloartysty

Przepis na nieziemski orgazm

Polecane posty

Gość dzieloartysty

Trzeba wziąć taki balon, jak te z których się robi pieski kotki itd (te dłuuuugie balony), nie pompować, ale kupić groch (nie mogą być połówki albo ułamki, tylko całe kulki), następnie w ten balonik trzeba powpychać kulki, tak żeby były ustawione 1 za drugą na całej długości nienapompowanego balona... im grubsza guma tym lepiej bo groch się nie przesuwa i trzyma w rzędzie. Można też spróbować nakłuć wszystkie na nitkę, co wymaga trochę pomysłowości przy wkładaniu, ale myślę, że każdy sobie poradzi. Następnie jak już balonik będzie wypełniony sznurkiem groszków - ta faza wymaga trochę treningu - przy użyciu obfitej ilości jakiegoś żelu nawilżającego nie agresywnego dla gumy - wprowadzamy w cewkę penisa. dla niektórych bedzie to trudne ze wzgl na rozmiar cewki, trudno - trzeba odpuścić albo poćwiczyć. w każdym razie jak się z odrobiną gimnastyki wepchnie na tyle głęboko, że dotrze się do prostaty, to wtedy ruchy in/out powodują że groszki przesuwają się przez prostatę... orgazm jest powalający... ok. 2,5-3 minutowy i piorunujący... polecam

Normalne trzepanie już ci nie starcza?????? Może kobiety poszukaj bo kiedyś sobie krzywdę zrobisz.

Gość dzieloartysty
To tak jakbyś napisał, że pozycja od tyłu jest chora, na misjonarza nie starcza itd... jak jesteś ograniczonym debilem to szoruj z tego forum, nikt ci nie każe nic robić więc niuplaj grude, srako na kiju.

Widzę że nadmiar trzepania już ci się na łeb rzucił... No nic. Miłego trzepania. Uważaj żeby mamusia cię nie przyłapała.

Gość balonik mi
pekl :) :) i to byl orgazm trzyma mnie do tej pory :)

Gość głupi onaniści
zostawcie swoje cewki moczowe w spokoju potem będzieice szczać pod siebie

Gość dzieloartysty
a dostanę jakieś punkty bonusowe jeżeli zachowam się tak jakbym nie miał w dupie twojej opinii? Bo temat nie był "przyjdź wyraź opinię..." więc z góry wykazałeś się intelektem bakelitu.

Gość dzieloartysty
poprzedni rzecz jasna do rusłana... do głupi onaniści: żeby komuś radzić, to jeszcze trzeba by coś wiedzieć. za trzymanie moczu nie jest odpowiedzialna cewka moczowa matole

Gość głupi onaniści
zapalenie cewki moczowej poczytaj sobie matole :p, choćby w necie jedną z przyczyn jest uraz mechaniczny a skutkiem częstomocz

Gość dzieloartysty
ehhh kretyny kretyny... częstomocz to nie mimowolne sikanie więc twoje sikanie pod siebie zabieraj ze sobą i spierdalaj rusłan, udowodniłeś już że w temacie tylko gówno z pyska ulewasz, dalsze wypowiedzi nie bedą konieczne, jesteś wolny, możesz iść.

Ależ zostanę. Sprawdzę jak nisko upadniesz broniąc wymyślnych technik trzepania kapucyna.

Gość jednak potwierdza sie
moja teoria, że faceci są naprawdę obrzydliwi...

Gość dzieloartysty
Lubię sobie wsadzać penisa do dżemu i smarować nim kromki z masłem...

Gość głupi onaniści
spierdolę, kiedy najdzie mnie ochota a na razie ciesz się, że w ogóle ktokolwiek raczył się w ogóle wypowiedzieć w Twoim chorym temacie

Gość dzieloartysty
Jestem debilem.

Gość dzieloartysty
z wypowiedzi na wypowiedź okrywasz się coraz większą żenadą... a co ci kurwa do tego jak wale konia? mam to robic tak jak się tobie podoba? czy o co Ci chodzi?

Gość dzieloartysty
Lubię placki

Gość dzieloartysty
Podczas walenia konia moim sposobem krzyczę: Ale urwał!

Gość dzieloartysty
:D podszywy to znak słabej reakcji na porażkę... niestety jak zabierzemy tę dyskusję na poziom podstawówkowy nie będę mógł dołączyć, więc postarajcie się minimalnej argumentacji, żeby było choć trochę ciekawie...

Chodzi o twoje wywnętrzanie się i zachwyty nad tym. Załóż sobie konto na zbiorniku, daj filmiki i trzepa się pod komentarze. Nie ja założyłem ten temat. Jakbyś się trzepał w domowym zaciszu to nikt by po tobie nie jeździł.

Gość dzieloartysty
Sam pod siebie się podszywam, aby udawać, ze ktoś mnie czyta.

Gość dzieloartysty
Czuje drgania odbytu, podczas oglądania Inspektora Gadżet na internecie

Gość dzieloartysty
rusłan, wyraźnie problemy sprawia ci czytanie ze zrozumieniem i nadinterpretacja. jeżeli podnieca cie wystawianie filmików ze swoim onanizmem, to krzyż na drogę, idź nagraj kolejny. zatem, wyraźnie i powoli: podzieliłem się sposobem na doprowadzenie się do orgazmu - nie podoba się - nie robić... zbiornik, podobnie jak ten dział forum jest przeznaczony dla osób pełnoletnich, i dotyczy tematyki seksu i erotyki, zatem jest miejscem dla tego typu "wywnętrznień" przeznaczonym. jak masz jakiś problem z tolerancją to do terapeuty.

Gość dzieloartysty
Codziennie chodzę do terapeuty, który pomaga mi w nawlekaniu groszków na sznurek

Gość dzieloartysty
Ten o 14:33 to podszyw

Gość dzieloartysty
Pamiętajcie, aby po użyciu balonika, ugotować groszek, łączymy przyjemne z pożytecznym, tak radzono w Pani Domu

dzieloartysty Trzepanie się to metoda zastępcza a nie docelowa. Jakikolwiek sposób wymyślisz i tak nie przebijesz seksu z kobietą. Spróbuj kiedyś. I to ty ochoczo dzielisz się z nami tym że twoją głowę zaprząta trzepanie więc to raczej ty masz problem ze zrozumieniem.