Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luszyn100

PROŚBA O BEZINTERESOWNA POMOC

Polecane posty

Gość luszyn100

czy słyszałyście o konkursie LG ? zakwalifikowałam sie do grona 1000 osób ,które teraz walcza o sprzet.Nie chce żeby ktoś pomyślał ,że spamuje po prostu bardzo zależy mi na głosach nikt nie musi zostawiać swoich danych itp prosze tylko o klik a w zamian też moge odklikac jeśli ktos gdzies startuje http://www.osiedlelg.pl/mieszkanie/madzik209-wyspa-na-morzu-zycia zagłosuj dla mnie to ważne a CIEBIE nic nie kosztuje :)

Gość luszyn100
dzieki wszystkim ludziom dobrej woli

Gość i tak sobie mysle ze mam racje
PROSZE BARDZO

Gość na szczęście
poszło ;P

Gość kliknęłam
🌻

Gość luszyn100
dzieki siedze jak na szpilkach a oczy świecą mi sie jak diody od monitora. wczoraj sprawdzałam i powoli pne sie wgóre- z miejsca nr 80 na 63 może zdąże czas tylko do 14,08,2011 później pozamiatane...:-( a chociaż raz szaraczek byłby na przodzie

Gość luszyn100
dzieki a pipen jest super

Gość olga.iw
klikniete:)

a to chyb można codziennie oddac głos, tak? bo dzis znów kliknęłam i oddałam głos!!!

Gość hahahaaaaaaaa
klikłam

Gość luszyn100
to super ,bo nie każdy może codziennie - nie wiem czemu :-(

Gość luszyn100
KTOŚ TU DO NAS ZAGLĄDA ? siedzę sobie po ciemku w kąciku śpi dziecko a ja nie mam do kogo przysłowiowej gęby otworzyć .W GŁOSOWANIU JESTEM NA 60 POZYCJI. pewnie już nie mam szans ,bo kto uczciwy wygra w takim konkursie ? głosów zdobyłam sporo... a więc ile więcej sporo mają ci co są pierwsi ? pewnie 10 razy tyle , no nic na to konto otworze ulubiony trunek i napije sie do monitora..."wsystkie babeczki" ,które pomogły zapraszam na wirtualne babeczki - których jeszcze nie upiekłam ale jak upieke to zdjecie podeślę:-)

Gość glosik oddany
:-) tez biore udzial w tym konkursie..napisz mi gdzie widzisz na ktorym miejscu jestes?

Gość luszyn100
wchodze mieszkania najlepiej oceniane no i przesuwam aż znajdę swoje - inaczej się nie da - czy wiesz może do kiedy można oddawać głosy? bo regulaminy ogromniaste ale tego... nigdzie nie widzę wnioskuję ,że do dziś ale może się mylę i mamy jeszcze szanse

Gość glosik oddany
dzieki..mialo byc do 14 ale znajac streetcom i obecna reklame almy delikatesow glosowanie bedzie przesuniete do ostatniego.Ja raczej nie mam szans ale Tobie zycze wygranej!!!

Gość glosik oddany
napisz w jaki sposob to przesuwasz bom blondynka netowa ;-)

Gość glosik oddany
juz znalazlam ..sorki;-)

Gość luszyn100
dzieki kobiety sorry że z opóźnieniem i błedami ale właśnie karmie mojego bąbla - robi masakre na podłodze ;-)

Gość luszyn100
cud się zdarzył ruszyłam w rankingu - chyba znajomi powracali z weekendu i maile zczytują jestem na 44 pozycji i odzyskuje nadzieje ,że będę w finale jakby nie wasza dobra wola to pewnie bym zrezygnowała a tak jeszcze jest szansa, dzieki za głosy