Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cristinka*

Bole podbrzusza 5 dni i 5 dni spoznienia okresu

Polecane posty

Gość cristinka*

Witam, tak jak w temacie- nie wiem co sie dzieje bo 1 raz tak mam... wspolzylam bez zabezpieczenia jakos 6 dni przed spodziewana miesiaczka (kalendarzykowo moje dni nieplodne- no i mialam wtedy sucho) a ona spoznia sie juz 5 dni, no i mam te bole okresowe,dziwne bo troche za lekkie,zamiast sie rozkrecic i zaczac bolec porzadnie jak to zawsze przy okresie, to te bole sa przez pare minut i przechodza ... jakby tam w dole cos sie ciagnelo, dzis w nocy obudzilam sie bo czulam wlasnie jakby tam sie cos bolesnie naciagalo,przesuwalo,nie umiem wytlumaczyc,troche ten bol promieniowal na jajniki ale nie przypominal wcale tego bolu ktory jest przy okresie:/ to moze byc torbiel czy cos, jak myslicie? usg ostatnio mialam robione w czerwcu i wszystko bylo ok :/

Gość cristinka*
no i sluz przezroczysto - bialawy,rozciagliwy, i czasem klucia w pochwie :/

Gość cristinka*
czy ktos tak mial?:(

Gość po 10 dniach???
co za tępota do kwadrata z ciebie:O autorko

Gość cristinka*
wiec pytam czy powodem opoznienia moze byc torbiel, a moze to wyglada na jakas infekcje nie wiem, na test przeciez za wczesnie od stosunku uplynelo 13 dni

Gość cristinka*
tzn 11 - ja nie pytam o test tylko dlaczego moze sie okres spoznic i tak dziwnie dlugo rozkrecac... :/ nigdy tak nie mialam

Gość gosc1234
zrob test....a tak wogle czy masz cykle reguralne? co ile dni?

Gość gosc1234
objawy ktore opisujesz moga swiadczyc o wszystkim...wiec test sie przyda a jesli wykluczy ciaze to zostaje ci lekarz...choc 5 dni spoznienia to nie az tak dlugo....

Gość cristinka*
regularnie co 28 dni...

Gość cristinka*
a dzis juz 33 i te dziwne pobolewania, zawsze mialam ze gdy zaczelo mnie bolec to juz do konca i pojawial sie okres a ja caly czas czuje ze mam tam mokro,taki sluz bialawy,przezroczysty, czasem mleczny no i rozciagliwy,dziwne to jest :/ zawsze przed okresem mialam sucho.

Gość Czarnulaxddd
A ja właśnie zastanawiam się nad testem ponieważ @ spóźnia mi się tez prawie juz 5 dni a temperatura moja wynosi 37.2 stopni Celsjusza chociaz chyba wole poczekac jeszcze troche moze @ przyjdzie . ;)

Dwa lata temu bolalo mnie "jak na okres" a ten nie przychodzil, klulo w jajniku okropnie - okazalo skie, ze to ciaza i dzis mam juz ponad roczna coreczke:)) jakies dwa miesiace temumialam podobna sytuacje i okres przyszedl spozniony. Zrob test to ci wyjasni, czy to ciaza czy nie.

Gość cristinka*
do Czarnulaxddd : a gdzie mierzysz temperature? mowisz o temperaturze ogolnej ciala? ja dopiero dzis sie skaplam ze spoznia mi sie 5 dni i wielkie zdziwienie bo ani stresow ani nic...mi sie caly czas wydaje ze to juz juz nadchodzi ale te bole to jednak zbyt delikatne sa...dla mnie zbyt to dziwne.

Gość cristinka*
test moge zrobic najwczesniej w piatek jesli okres nie przyjdzie, zeby byl w miare wiarygodny.

Gość cristinka*
jajnik tez mnie pobolewa,kluje,dlatego w 1 chwili pomyslalam ze jakas torbiel...

Gość Wiki94
Mam taką samą sytuacje ? Mogłabyś mi napisać czy dostałaś ten okres czy to była ciąża ?

Gość goscM
Witam. Może ktoś się wypowie. . To mój 2 cykl po odstawieniu tabletek. Pierwszy mieisuac starań o dzidzie. 1 miesiączke miałam w terminie ( wg. Tabletek) Teraz natomiast 3 dni temu brzuch bolał mnie jak na okres, miałam wrażenie że zaraz się zacznie @. Do tego przez tydzień bóle pleców. Nagle potem wszystko stapilo i czułam tylko ciągnięcia w dole brzucha ale już nie ból. .. dziś robiłam test -negatywny.. ostatnia miesiączka 13.01 , wspolzylismy 30 i 31. Czy mimo wszystko może okazać się że będę w ciąży? Jak sądzicie? Któraś z Was miała podobnie? Czy test może być wiarygodny? Proszę o opinię..