Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cybermen1234

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Pewna dziewczyna zadzwoniła do mnie, zaprosiła na impreze, cały wieczór gadała ze mną. Oprócz nas była jeszcze koleżanka z chłopakiem. W pewnym momencie koleżanka z chłopakiem poszła a my zostaliśmy w parku. Dłygo gadaliśmy i było ok:) kiedy ją odprowadzałem sama się do mnie zbliżyła... więc ją pocałowałem. Teraz już kilka dni się nie dozywa. Nie odbeira telefonu i nie odpisuje na smsy. Proszę o wasz punkt widzenia na tą sprawę...

odezwałem się, dzwoniłę nastepnego dnia 2 razy w odstepie kilku godzin ale nie odebrała i kolejnego dnia napisałem sms ale też zero reakcji...

wiem że do naszej wspólnej koleżanki pisała smsy więc nie stało się jej nic... Kobiety są chyba za bardzo skomplikowane dla mnie... Może przeraziło ja to że niedawno rozstałem się ze swoją byłą dziewczyna...

Nie wiem co mam Ci napisać Autorze... Może spróbuj się dowiedzieć co ona o Tobie myśli nasyłając na nią waszą wspólną przyjaciółkę. Jeżeli Ci na niej mocno zależy rzecz jasna. Jeżeli nie to nie ma sensu bawić się w podchody i zostaje czekać, aż ona odpowie lub się znowu spotkacie.

Tak jak pisałem nie wiem co mam o tej sytuacji mysleć. Dodam że mam 23 lata. Nie jestem małolatem. Czy zależy mi... trudno powiedzieć po 3 spotkaniach... napewno mi się podoba i jestem zainteresowany kontynuacją znajomości. Chciałbym tylko poznać powód dla którego milczy. Jeśli jest coś nie tak to przecież nie bede sie narzucał...

Gość Jak widać, po tym pocałunku
coś jej się odwidziało;). Nie pisz i nie dzwoń więcej. Ty wykonałeś ruch, teraz jej kolej i albo się w końcu odezwie, albo nie odzywa się specjalnie, a to znak, że masz sobie dać z nią spokój. Nie ma co się dalej nad tym rozwodzić. Kobiety często tak mają; jednego dnia coś im się podoba, następnego już nie. Kobieta zmienną jest!;)

to co radzicie zrobić? jak bede za często dzwonił to też wyjde na jakiegoś desperata... a nie jestem wiec nie chce być nachalny....

Gość Jak widać, po tym pocałunku
j.w.

chyba tak zrobię... nic na siłę chciałem się utwierdzić w tym czy dobrze robie mając zamiar się już nie odzywać... dzieki:)