Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka .28.

Związek z niższym facetem

Polecane posty

Gość hiena/a
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ajk ubierzesz szpilki to wygląda to głupio :D:D:D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie chodzę w szpilkach. tylko na płaskim. bo szpilek to nie lubię. mamy po 18 lat. więc może jest nadzieja że on jeszcze podrośnie.. :)

Gość hiena/a
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm raczej już nie :D faceci rosną do 16 roku życia potem już z tym naprawde bardzo cięzko

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to jakoś tak będziemy żyć. mój brat to od 18 zaczął rosnąć bo taki kurdupel był a teraz ma ponad 180

Gość margaretaa
faceci rosną do 21 roku życia :O

Gość powiemtak
mały facet i niska kobieta spłodzą następnych niskich i tak do końca świata, popatrzcie na te narody jak np. Wietnam, Japomnia, Tajlandia itp. same maluchy. Niska kobieta powinna szukać wyskoiego partnera to może dać jakąś szansę potomstwu na tzw.normalny wzrost. Ale bywa i tak ze z takiego związku będzie wysoka córka i niski syn i na nowo klops:-(( Dlatego te które już wyrosły na 170 i więcej nie powinny szukać wśród równych lub niższych wzrostem . Po prostu szkoda genów i nie oszukujcie się taki zwązek będzie wprawiał w brak konfortu zycia.

Gość rustykalna baba
taaaa nie wiem może nie zauważyłas ale wysocy faceci uwielbiaja wręcz kurduplowate małe dziewczyny jak niezayważyłaś to radzę poobserwować

Gość poslanka
Ale masz problem. Taka np.Sophia Loren, jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie, mogła mieć każdego faceta, a przezyła całe swoje życie z brzydkim i niskim kurduplem. Byli zresztą bardzo udanym małżeństwem.

Po pierwsze nie kochasz tego chłopaka skoro się go wstydzisz. Po drugie mimo deklarowanej atrakcyjności jesteś osobą zakompleksioną i niepewną siebie... Zostaw chłopaczynę, niech znajdzie sobie kogoś miłego.

Gość gość
Boze w jakim beznadziejnym kraju przyszlo mi zyc jak taka p***a szuka partnera wg szpilek i w dodatku jeszcze dla niej wazniejsza jest wysokosc a nie przystojnosc

Gość gość
Pierwszy komentarz powinien ci wystarczyć.

Gość gość
hennna m Ty plytka smierdzaca dzi.ko

Gość gość
Jestem kobietą, mam 180cm, cała rodzina wysoka. Nigdy nie brałam pod uwagę niższych od siebie, z kilkoma byłam ale wzrost był ich jedyną zaletą. Teraz chyba muszę zacząć się umawiać z niższymi od siebie, bo jestem już blisko 30 lat. Wysokich mężczyzn jest mało, a poza tym oni nie lubią aż tak wysokich kobiet -sami mi to powiedzieli. A potem odchodzili do dużo niższych... I kto tu ocenia po wzroście ?? Widocznie ci wysocy są przyzwyczajeni, że każda kobieta jest od nich niższa,więc przy takiej co jest z nimi prawie równa czują się niepewnie. Poza tym oni nie muszą się wiązać z wysoką dziewczyną, nie są zmuszeni tak jak wysokie kobiety. Wysoki wzrost to dobre zdrowie i dobre geny, a oni wybierają te najniższe dziewczyny o słabych genach, bo przy takich czują się bardziej męsko. Ci niżsi odwrotnie, wszystkie kobiety zawsze były od nich wyższe więc są przyzwyczajeni i nie robią problemu, poza tym też nie mają wyboru, bo kobiety zazwyczaj ich nie chcą.

Gość gość
to jakie macie jeszcze przygody z tym wzrostem?

Gość gość
mały facet i niska kobieta spłodzą następnych niskich i tak do końca świata, popatrzcie na te narody jak np. Wietnam, Japomnia, Tajlandia itp. same maluchy a to jest akurat nieprawda !!!! ,., Moja ciocia ma około 165 cm mój wujek ma 165 cm Moja kuzynka , a ich córka ma 21 lat i ,.,. 175 cm ,.,. niestety mlodsze pokolenia są coraz wyższe

Gość gość
To po co jesteś z nim tyle czasu ????Szkoda faceta, pewnie nawet nie ma pewnie pojęcia że Ty traktujesz go w ten sposób. Ja mam dokładnie 173 cm mój mąż 165 cm, jestesmy razem 11 lat, mamy 4 letniego syna który na swój wiek jest bardzo wysoki, jestem w drugiej ciąży i tym razem dziewczynka i z badań też wynika że raczej dziecko z tych "długich". W nosie mam to że jestem od niego wyższa chodzę w 10 cm obcasach bo lubie, mamy duże grono bliskich znajmych którym nasza różnica wzrostu nie przeszkadza, a co sobie myślą obcy nic mnie obchodzi.

Gość gość
Reguła wzrostu białych nie dotyczy azjatów ,.., Biały może być niski z różnych powodów , nie tylko genów ,. Mógł być niejadkiem i urósł niższy od rodziców,.,. Wzrost zalezy nie tylko od genów , ale też od apetytu , i od charakteru,. Jeśli ktoś ma niespokojny charakter to oczywiscie będzie próbował jak najszybciej uciec z kuchni od obiadu ..,,. Nawet go nie dokończy uważając jedzenie za stratę czasu. Przeciewieństwem są ludzie otyli , którzy potrafią przesiadywać w kuchni nawet połowe dnia i tam coś podjadać

Gość gość
14:41 Boże co za bzdury. Byłam dzieckiem które jadło suchy chleb i suche ziemniaki na okrągło a jestem jak guliwer wśród liliputow w mojej rodzinie. Nie

Gość gość
bo jadłaś jak świnia w korycie

Gość gość
czasami się widuje takie pary gdzie kobieta jest wyższa i jest to OK

Gość gość
Gdy miałam 15 lat znalam takiego Michala, ktory był ode mnie o rok starszy. Był ode mnie niższy chyba o pół głowy, ale był świetny, taki zabawny zawadiaka i - jak na mój nastoletni wtedy gust - bardzo męski. Podobał mi się i jak tak go wspominam to myślę, że moglabym mieć niższego faceta. W rezultacie wyszlam za maz za wyzszego od siebie, ale nie dobieralam go sobie wg wzrostu tylko dlatego, ze potrafil mnie rozsmieszyc, byl czuły ( no i dalej jest) i zabiegał o mnie. Zdaniem ludzi nie przejmuję się już od dawna i naprawdę w d***e mam co kto mysli o mnie. Nie rozumiem jak można wstydzić się ukochanej osoby. Z mojego meza podsmiewali siè faceci z mojej rodziny bo byl przy narodzinach naszych dzieci ( hahaha chlop na porodowce, no i co? porod odbierales? a pieluchy tez zmieniasz? ), a że mam bardzo cięty język to każdą probę ośmieszenia mojego męża zdeptywałam w zarodku jakąś trafną ripostą i w rezulatcie tym co sie podśmiewali bylo pozniej głupio. Nie wyobrażam sobie bym mogla pozwolić na to by moje najbliższe otoczenie drwilo z mężczyzny którego kocham. Jesli wstydzisz sie swojego faceta i wazniejsze kest dla ciebie zdanie innych niz on to z pewnoscią nie jest to prawdziwa milosc i lepiej dac sobie spokoj. A z tego co czesto widzę to wlasnie kobiety są takie podłe. Facet zazwyczaj jak się zakocha to jego dziewczyna moze byc brzydka jak noc, miec krzywe nogi i śmiech jak rżenie konia, a on będzie wgapiał się w nią jak ciele w malowane wrota. Baby na ogół dbają tylko o pozory. oczywiscie nie wszystkie, ale bardzo czesto tak jest.

Gość gość
dokładnie tak