Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaasiwa

tragiczne rozstanie i mściowośc byłego

Polecane posty

Gość małaaasiwa

Ostałam się z moim chłopkiem,po 3 latach bycia razem,po tym jak mnie pobił,wybił mi zęby,złamał nos,ogólnie tragedia,moi rodzice chcieli sprawde zgloscic na policje ja nie mialam sily zeznawac przeciwko niemu,bał się więc wyjechał do angli,nasz kontakt sie urwał,ale teraz znowu oczernia mnie na forach,chce opublikowac moje zdjecia,grozi ze mnie znajdzie rozsyła po znajomych plotki o mnie,nie mam juz sił,nie wiem jak wyjsc ztej chorej sytuacji,a to tylko dla tego ze nie chce do niego wrócić,poradzcie mi

Gość wroc jeszcze
masz uszy cale:P

Nie bardzo rozumiem dlaczego pobicie mu uszło płazem??? Nawet jak nie chciałaś szanownej policji zawracać tyłów, to przecież są inne sposoby. Nie masz ojca? Braci? Kuzynów? Gwałt niech się gwałtem odciska!

Gość małaaasiwa
juz nie daje rady na kazdym kroku pokazuje swoją mściwośc,co chwila wpisy na facebooku,na nk,wszędzie,jak mam go załatwić? jestem gotowa iśc na policję zeby tylko to sie skonczylo

Gość małaaasiwa
chcieli go dopaśc ale tchórz spieprzył do angli,czekalam na niego jak siedział w wiezieniu,myslalam ze sie zmieni,a to jest poprostu psychopata,pozatym ma wyrok do odsiadki 2 lata

Gość skoro byłas głupia
i tego nie zgłosiłas to teraz cierp Czemi nie pousuwasz albo chociąz nie poblokujesz kont na portalach? Pewnie jeszcze masz go w znajomych

Zgłoś to na policję, proste. Zrób screeny tych wiadomości, poproś znajomych, żeby w razie czego zeznawali.

Gość małaaasiwa
skoro byłaś głupia : Co mi da to ze zablokowałam go na wszystkich kontach jak rozsyła zdjecia po moich znajomych i zakłada mi konta fikcyjne,nie rozumiesz na czym to polega? A w znajomych go nie mam i miec nie bede,on jest cwany i ma inne sposoby

Gość
strasznie glupio zrobilas ze nie zglosilas tego na policje mozesz mu powiedzeic ze jesli nie przestanie cie dreczyc to zglosisz sie na policje, masz swiadkow ponadto nekanie to stalking i jest to zagrozone 3 latami wiezienia

Gość grgregregreg
co za pojeb:o