Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakha

Mam rozmiar piersi 90A :O

Polecane posty

Ale co takie kobietki mają na to poradzić , że im nie urosło. ? Tylko nas dołujesz. ; )

Gość Janekk32
lepiej jednak A niż silikon

Gość masakha
Nie jest dobrym, ale nie z pretensjami do mnie :O tylko do "matki natury"!!!

Gość aggata
Czemu mają się brzydzić. ? POdobno kobiety z małym biustem są dobre w łóżku. ; D ale seksu hiszpańskiego nie zrobią

"nie znam sie na rozmiarach ale A to chyba bardzo małe piersi .. B to małe C srednie D duze racja ? " No właśnie nie znasz się. 🖐️

Gość szzz
ja mam maleńkie piersi a da sie na hiszpana. wystarczy ze połoze sie na poku lub lekko ścisne piersi dłońmi. Chciałabym powiększyc, choćby nawet o jeden rozmiar naturalną metodą próżniowo ssącą, ale moj facet nie chce o tym nawet słyszeć. Ja sie wstydze przed soba i przed nim, źle sie czuje z małym biustem i wiem co to znaczy :(

Gość fdsakbf
Dobrze,że są kobiety z biustem o miseczce A i B. Bo ja mam duże C, albo małe D i czuję się atrakcyjniej :)

Gość fdsakbf
Dobra, to było okrutne :/

Piersi to nie wszystko, liczą się także rzeczy, jak twarz, włosy, figura. Mając to wyboru dziewczynę grubą z dużym biustem i szczupłą, ale zgrabną z małym, większość facetów wybierze tą drugą. Ja również.

Gość przystojniuaczekkk
ja tam patrze na twarz ona jest na pierwszym miejscu, a cycki to cycki większość czasu i tak ich nie widać a na twarz patrzy sie cały czas i myśle, żę wiekszość facetów to potwierdzi, także nei macie sie co przejmować.

Gość płaaaska
Wiecie co... ja tez sie kiedyś srasznie martwiłam, zwłaszcza jak byłam jeszcze młoda-skąd wezmę kase na operacje?! Ale z czasem powstało sporo tabletek i suplementów diety, wiem że to głupota ale i łatwiej i taniej było to wypróbować. I z rozmiaru małe A wskoczyłam na B+ a moje piersi są ładne i jędrne. Najlepszy okazał się Elevation. Kuracja na 3 mies. kosztowała mnie 399 ale znalazłam dziewczynę, która daje upust i dogadałyśmy się na 300 zł! Więc nie tak dużo a już po miesiącu miałam naprawde dużo ładniejsze piersi (to działa tez na skóre cała ale na tym mi nie zależało) jeśli chcecie być szvześcliwsze- napiszcie do niej: b.pacewicz@ayurveda-line.pl i kupcie. to jest ziołowe wiec nie ma obawy o trucie organizmu! b.pacewicz@ayurveda-line.pl