Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumionaona

powiększenie ust

Polecane posty

Gość zdumionaona

hej możecie mi powiedzieć czy któraś z was miała powiększane usta implantami silikonowymi bo słyszałam że to dużo lepsze niż wstrzykiwanie i łatwiej nadać pożądany kształt nacięcie robi sie podobno po wewnętrznej stronie wargi przy dziąśle

Zastanawialam sie nad tym, ale zrezygnowalam. Zbyt duzo negatywnych opinii. U nas to nowosc ale w Usa lub UK robia to od lat. Na poczatku jest wszystko super ale pozniej implant moze sie przemiescic no i wargi z czasem robia sie obwisle

Wstrzykiwanie jest najlepsza i najbezpieczniejsza metoda niestety drogo to wychodzi :( Co roku trzeba by wydawac min 1400 zl a to jak dla mnie duzo

Gość Dorota

Powiększanie ust naprawdę bardzo fajnie wychodzi , nie wygląda się jakby osa ukąsiła. Moje usta po powiększeniu wyglądają bardzo naturalnie i mają teraz ładny kształt. Całkowity efekt widoczny już po 4 dniach. Zabueg robiłam w MTT Estetica i bardzo jestem zadowlona , że tam trafiłam

Gość Daria Nowakowska

Ojej , implanty w ustach? w życiu. Ja tam wybrałam powiększane ust kwasem hiauluronowym. I tutaj też trzeba byc ostrożnym bo trzeba wybrać lekarza który pracuje na dobrych preparatach. Ja miałam powiększane preparatem Restylane Kysse i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mi się utrzymywał z 11 miesięcy 😉