Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Don King

Zrobilem dziecko kolezance, rodzina jest po mojej stronie

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział
Gratuluję ojciec!Cudownie,czas skończyć pierdoły to poważna sprawa i dziecko już się rozwija w brzuszku mamy-kobiety,więc daj mu szczęśliwy dom,teraz jesteś odpowiedzialny,wczoraj się nie liczy-ważne jest dziś!Dziewczyna teraz nie może się irytować a przy dziecku to już tymbardziej broń Boże bez krzyku,bo inaczej nie dość,że zmarnujesz życie dziecka,użalając się nad własnym doczesnym,dziecko może w najgorszym przypadku dojść do najprostszego wniosku,że swoje ojciec życie zniszczył to zniszczył,ale halo co ja jestem Bogu, ducha winny?Trochę tak zakręciłem nie przebierając w słowach,ale rozumiesz??!

Gość Suka to jest twoja matka
a nie my, szmaciarzu śmierdzący!

Gość olivia dunham
przeciez to prowo ludzie!!! On pisze, ze w sierpniu rok temu sie z nia stukal, potem jest listopad dziewcze juz jest w ciazy. Dzis jest sierpien i dziecko nadal sie nie urodzilo?? O 17:16 sam napisal, ze dziecko sie jeszcze nie urodzilo. To co, on ze sloniem sie seksil??

Gość gogogog4
Dureń!

Gość gogogog4
Impreza we wtorek? Oby gumka ci pękła i żebyś bulił, za te pogardliwe teksty o kobietach!!

Gość mememememe
wiedziałeś w co się pakujesz, a jak nie wiedziałeś to trzeba było ch*ja w gaciach trzymać, masz teraz problem i musisz go wychować! a dziecko niczemu nie jest winne! biedaczku ;]

Gość drogi autorzyno tych wypocin.
Mam tylko wielką nadzieję,ze dziewczynie ktoś pomoże i skutecznie cie ugotuje ...Alimenty musisz płacić a jeśli nie ty to twoi rodzice -niestety !Pamiętaj ,ze do tanga trzeba dwojga!Powinieneś pomyśleć o tym wczesniej !Bez zabezpieczenie sie pieprzyliście powiadasz ....a ja gratuluję twoim starym ,że wychowali świetnego dupka!I mam nadzieję ,że teraz solidnie za to zapłacą!!!🖐️

Brawa Oliwia za spostrzegawczość i czytanie ze zrozumieniem. A Ty autorze (lub autorko) jak się bierzesz za prowokacje, to postaraj się na drugi raz aby wymyślana historyjka miała przynajmniej ręce i nogi. Pomijając te nawet nieścisłości, to i tak ta opowiastka z "życia wzięta" zalatuje prowem na kilometr. Daje Ci 3/10, za to że się wkręcili

Gość drogi autorzyno tych wypocin.
art. 132 kodeksu rodzinnego i opiekuńczego , który wskazuje, że obowiązek alimentacyjny zobowiązanego w dalszej kolejności powstaje dopiero wtedy, gdy nie ma osoby zobowiązanej w bliższej kolejności albo gdy osoba ta nie jest w stanie uczynić zadość swemu obowiązkowi lub gdy uzyskanie od niej na czas potrzebnych uprawnionemu środków utrzymania jest niemożliwe lub połączone z nadmiernymi trudnościami.

z jakiej rodziny pochodzi nie znaczy, że szmata niesforne.pl dadzą tobie czego potrzebujesz a te z nizin zostaw dla innych:)

Gość To że tak napisał to wcale
nie znaczy, że to prowo! sam na poczatku napisał, że troche sciemnia, żeby nikt go nie poznał po opisanej sytuacji, a na koniec rzucil, że to prowokacja, bo wszyscy na niego nasiedli. Wiec już nie udawajcie ze takie sprytne jestescie.

Gość NiktNIEwiedział
Brawo tak też mi to przemknęło przez myśl,aczkolwiek nawet to nieistotne jakby nie było marna prowokacja to bzdura...Ale zawsze trzeba pamiętać o konsekwencjach własnych czynach też i tych nad którymi się wcześniej nie zastanawiała istota rozumna:-"

Ty patałachu, chciałeś sie sexić a na dziecko Ci się nie chce płacić, Jak nie ty to twoi rodzice będą bulić! Jesteś dla mnie zerem!

wydaje mi sie ze skoro leci na kase to nie unikniesz alimentow, nawet gdyby nie leciala...to tez maloprawdopodobne. zreszta, nie daj sie wkrecic do tej rodziny, bo bedziesz mial slub murowany i niechciana zone ktorej w tej chwili nie kochasz, nie daj sie tez prosic...trudno bedziesz co miesiac placil...jakos dozyjesz. a bylo trzeba wczesniej myslec o konsekwencji.co ty nadal wierzysz ze dzieci przynosza bociany? Troche patologiczne myslenie. ja juz na lozku bym o tym pomyslala. 🖐️ :O