Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Pytanie do wartościowych facetów!

Polecane posty

Czy związałbyś się z nie-dziewicą? Nie dręczyłoby Cię to, że była już tak blisko z kimś innym?

Gość xzxz
a ty bys sie związał z prostytutką ?

Nie. No raczej do prawiczków, bo raczej nie prawiczek tego wymagać nie powinien. No i do facetów, którzy juz są w związkach.

Mnie by nie przeszkadzało, wręcz by mnie zastanawiało czemu jest jeszcze dziewicą. Podejrzewał bym jakiś aseksualizm

nie wiem czy jestem wartosciowym czy nie ale gdyby dziewczyna byla pozadna i nie dawala na prawo i lewo tylko poprostu by jej nie wyszlo w zwjasku to nie nie przeszkadzalo by mi to

No chyba że by była młoda, to wtedy normalne. Ale taka ok 25 roku życia, to coś nie tak. Wiadomo że kobiety nie mają problemów z znalezieniem faceta ani partnera. Znam nawet tak szkaradne że szok, ale każda z nich kogoś tam w życiu miała, facet ma gorzej, bo jak nie ma urody ani nie umie zagadać to wiadomo że będzie prawiczkiem.

facet ruchaj póki masz okazję. ZWIĄZKI NIE TRWAJĄ WIECZNIE. dziś jest, jutro może jej nie być PS i nie rób z siebie idioty prawiczek jest wartościowy bo co? bo nie zamoczyl? ja pierdole co to za wartość której nikt nie chce?

moja pierwsza nie była dziewicą i chciałem z nią być. Wytrzymała 3 m-ce i rozstaliśmy się. Była uczciwa i szczera, powiedziała mi, że lubi ten sport i nie chce mnie zdradzać. Zawsze pogadamy, gdy się przypadkowo spotkamy.

jeżeli chodzi o związek to by mi to przeszkadzało. Jeżeli chodzi wyłącznie o przygodny seks to nie. Jestem prawikiem jak coś.

staszek spod monopolowego- A czemu cioty? Moim zdaniem stary prawiczek ma problem z poderwaniem kobiety a nie z tym że jest ciota. Ja za ciotę przez kolegów i innych nigdy uważany nie byłem a mimo to jestem prawiczkiem, więc twoja teoria że prawiczek to ciota, ma się tak jak teoria że nie dziewica to puszczalska.

staszek jest ciotą, bo mu nie przeszkadza, że jego panna miała już 10 penisów w sobie. Ot takie zwierzątko bez honoru i wartości. Do człowieka z duszą mu daleko.

Gość tyrdtr5edtr
taki prblem to jest gówno nie problem. mi umarł pies! leży martwy sztywny zakopany w ziemi!!!!!!!!!!!!!!!! tu siedzi stado bezmyślnych, głupich ludzi!!!! macie takie problemy że tylko mnie to drażni. mojemu psu juz nic zycia nie przywróci!!!

Też się z wami zgadzam. Co innego jak by miała tam jakiegoś partnera i z nim by się kochała a co innego jak by się puszczała z kim popadnie. A później są choroby weneryczne....

staszek jak ci sie nie podoba to nie musisz sie tu udzielac a nie ktorzy poprostu tylko tutaj moga bo w realu nie bardzo moga albo sie wstydza

Staszku, to czemu ty nie wyrywasz laski na wieczór, tylko siedzisz na kafe i piszesz z prawiczkami?