Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknisia

Gdzie w Warszawie tanie zabiegi kwasami?

Polecane posty

Gość pieknisia

prosze o polecenie jakiegos gabinetu kosmetyczngo Mam mase blizn potradzikowych i tradziku troche.Mieszkam na Pradze Poludnie,weic najlepiej gdzies blisko ale moge sie przejechac ostatecznie:)

Gość pieknisia
up

Gość gość
Po kwasach mam super cerę choć trochę to trwało :/ ale było warto, polecam Panią Anię z Urodowo www.urodowo.pl

Gość gość
Podbijam temat. Szukam oebcnie sprawdzonego miejsca, w którym w dobrej cenie mogę sobie zrobić zabieg kwasami.

Gość dearlinka
Nie wiem czy obecnie jest dobry czas na takie zabiegi ale nie sądzę. Moim zdaniem dobrze by było jakbyś trochę się z tym wstrzymała i zdecydowała sie na taki zabieg na przykład na jesieni. Kiedy słońce nie będzie takie mocne jak teraz. Niemiej możesz się wybrać i się dopytać. Lekarz powinien Ci powiedzieć. Ja w Warszawie chodzę tutaj: http://diamentowysalon.pl/ - wszystkie zabiegi wykonywane są przez lekarzy, certyfikowanych a jeśli chodzi o takie poważniejsze zabiegi kosmetyczne to wolę aby ktoś kto majstruje mi przy twarzy posiadał doświadczenie oraz wiedzę ;) Nie jest również tak drogo.

Gość gość
Następna "znawczyni" tematu kwasow się znalazła! Słyszałaś, ze są zabiegi z kwasami które można wykonywać cały rok?

Gość gość
Te delikatniejsze, na przykład wykonywane kwasem migdałowym. Jednak nie u kazdego i trzeba się w trakcie wykonywania zabiegu pilnowac z uwagi na to, że trzeba chronić skórę przed słońcem.Sama wole nie ryzykować oraz na zabiegi kwasami chodze już po sezonie. Na kilka zabiegów wiosną i teraz jesienią się wybiorę ( niestety ale po wakacjach na mojej skórze jest bardzo wiele nieładnych przebarwień). Na kwasy w Warszawie polecam wybrac się do Akademii Medycyny Estetycznej https://ursynow-ame.pl Mają dobre ceny, no i pracują tam doświadczone osoby.

Gość Marcelina1234
Ja niedawno skończyłam serię zabiegów z kwasami i jestem bardzo zadowolona :-) skorzystałam z oferty Salonu Urody Esterka i bardzo polecam. Pani kosmetyczka wykonała u mnie serię zabiegów z kwasem pirogronowym i azelainowym. Bardzo fajne efekty, ponieważ zabieg składał się z połączenia dwóch kwasów a nie jak to zwyke jednego. Njapierw Pani kosmetyczka nałożyła kwas pirogronowy ( pierwszy zabieg na około 3min) po zmyciu założyła kwas azelainowy (na około 5min). Seria 6 zabiegów przyniosła bardzo dobre efekty dzięki czemu pozbyłam się krostek, zaskórników, i blizn. Serdecznie polecam tutaj ich oferta: https://esterka.pl/pielegnacja-twarzy.php