Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak szczerze?????

Czy na kursie prawa jazdy mieliście równe 30 godzin wykładów?

Polecane posty

Gość tak szczerze?????

??

Gość reetyt
z 15 moze bylo:D

Gość tak szczerze?????
up

Gość ;lktyhrgfsdrfgthyjukjy
ja mialam 8

Gość tak szczerze?????
ale serio? Pytam bo wlasnie ja mialam 10 godzin i juz mnie na jazde wysylaja a jak np rozwiazuje testy to stwierdzam ze naprawde wielu rzeczy nie omowiono na wykladach. Wiem, ze mozna nauczyc sie samemu z materiałów ktore dali nam na kursie ale nie wiem czy bez wykladow to przejdzie skoro niektore pytania nie sa zwiazane z tym co jest w ksiazkach...

Gość zubizibizabizibaaa
ja bylam na wykladach tylko raz :D i zdalam za pierwszym razem :P Jak sie chce, to sie potrafi, ja rozwiazywalam duzo w domu :]

Gość ;lktyhrgfsdrfgthyjukjy
ja w ogole nie wiem po co chodzilam na te wyklady.. mialam 8 i w ciagu nich jedynie znaki omowilismy i takie tylko ogolne zasady poruszania sie po drogach i skrzyzowaniach. to zdecydowanie za malo by zdac. wez sobie poszukaj nanecie stron z testami i rozwiazuj, najlepiej naucz sie ich na pamiec. ja sie ich tydzien uczylam tzn codzien po kilka razy rozwiazywalam testy, uczylam sie ich w kolko.. na youtube jest gosciu co tlumaczy dlaczego odopowiedzi sa takie a nie inne - mi bardzo pomogly, zaraz podesle ci linka. a dzis w dzienniku gazecie prawnej byla plyta z programem do nauki do testow. wiec moze pobiegnij do sklepu i moze jeszcze znajdziesz tą gazetke.. ogolnie to nie panikuj. podesle ci linki do testow ucz sie sama bo na te wyklady wogole nie mozna liczyc :(

Ja miałam jazdy juz po kilku godzinach, a na wykłady specjalnie nie chodziłam( pod koniec już w ogóle). Szczerze mówiąc nawet nie wiem ile godzin wykładów było łącznie. W każdym razie na egzamin rozwiazuj testy w domu.

Gość tak szczerze?????
dziekuje za linki, skorzystam na pewno. Czyli widzę, że większość ośrodków olewa szybko kursantów :o No cóż, bedę musiała sie sama wszystkiego nauczyc

A najlepsze jest to, że na większości puszczają jakieś filmy i tak wyglądają ,,wykłady'

Gość tak szczerze?????
Dokładnie ale z drugiej strony dużo zapamiętałam z tych filmów i wolałabym, żeby chociaż puścili wszystkie te filmy niż 5 i już na jazde :o

Niestety:) I jeszcze sami instruktorzy jazdy wymagają znajomości zasad ruchu drogowego, znaków itp, podczas gdy wykładów nie było lub odbyło się ich kilka. Przynajmniej u mnie tak było. W ogóle prawko w Polsce to posrana sprawa i za żadną kasę nie chciałabym przeżywać tego jeszcze raz.

Gość tak szczerze?????
No ja mialam 8 godzin wykładów i teraz powiedzieli zebym sie w tym tygodniu na jazde umówiła... w szoku byłam bo nawet znakow sie nie nauczylam bo myslalam ze jeszcze z 20 godzin bede miala wykladow i co teraz mam sie nauczyc w 3 dni znakow i przepisow? Niezle...