Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Seks w 13 dniu cyklu, 2 dni po gesty bialy śluz?

Polecane posty

Gość gosc1234
rozi sluz zmienia sie w zaleznosci od cyklu i maja na to wplyw rozne czynniki..

wiem o sluzie płodnym, i niepłodnym ale teraz mam jakis gesty biały i takiego nie mialam nigdy.

Gość gosc1234
13 dc rzeczywiscie jest duza szansa na zaplodnienie bo owulacja nastepuje przy cyklu 28 dniowym zazwyczaj w polowie cyklu ale plus minus 1-2 dni do przodu czy do tylu to nadal dni plodne...w ktorym jestes teraz dniu cyklu? robilas test?

Gość puknij się w łebb
test 2 dni po stosunku!

Gość gosc1234
bo wiesz co ja mam tez taki sluz juz ponad tydzien i tez wczesnie nie mialam....ale czekam do okresu bo robilam juz 2 testy

teraz jestem w 18 dniu cyklu i wiem ze na test za wczesnie ale tak pytam czy ktos wie co moze oznaczac taki sluz

Gość gosc1234
nie pisalam ze ma teraz test robic!!!!!halo ja nie weim w ktorym dniu cyklu wlasnie jest, najlepiej odczekac do terminu okresu

Gość gosc1234
rozi moze nie sugeruj sie sluzem bo to moze zmylic odczekaj swoje i rob test bo 18 dc to za krotko

Gość gosc1234
powiem ci tak ze ja bedac w ciazy mialam taki sluz praktycznie dopiero w 2-3 miesiacu....niektore kobiety wogole nie maja to zalezy wiec sluzem sie raczej nie sugeruj

Gość gosc1234
a masz inne dolegliwosci? jesli infekcja to zazwyczaj nie pachnie ten sluz ladnie

Gość gosc1234
tak choc wiesz co moglam je przeoczyc..o ciazy dowiedzialm sie jak bylam w prawie 6 tyg. a chyba zagniezdzenie trwa do 7 dni....z tego co pamietam mialam bol podbrzusza jak na okres i w pachwinie, co bylo spowodowanie rozciaganiem wiazadel macicy. Aha no i u mnie wystapilo plamienie , takie male- co moglo byc wlasnie spowodowane zagniezdzeniem

Gość gosc1234
moze to naturalna fizjologiczna wydzielina..ciezko stwierdzic.Na wczesne objawy ciazy jeszcze za szybko..wiec coz pozostaje ci czekac i zrobic test

Gość gosc1234
mysle ze nie, istnieje duza szansa ze to ciaza:)o ile upragniona:P

Gość gosc1234
ja mam nadzieje ze nie doczekam sie okresu w tym miesiacu:)

tak mam 30 lat i od niedawna zaczelismy starania , zawsze mialam cykl 26 dniowy a teraz mam raz 26, 27,28 dniowy.seks odbyl sie 13 dnia i wten dzien miałam strasznie nabrzmiałe piersi

Gość gosc1234
no to jak pisalam juz byl to raczej dzien plodny bo nawet dzien lub dwa przed owulka sa plodne...:) zycze powodzenia

dzieki i wzajemnie, dlatego martwiłam sie czy to nie jakas infekcja

Gość gosc1234
infekcji w zyciu mialam wiele:) i watpie...o ile cie nie boli nie swedzi itp jest dobrze...:) tylko nie rob testu przed spodziewana @ bo mozna sie rozczarowac...juz to przezylam

Gość gosc1234
jesli ten bol nie powoduje duzego dyskomfotru to raczej ok.Mnie w ciazy ciagle cos bolalo:)

pewnie i tak nic z tego, nie bede sie nastawiac.Ostatnio jak planowalismy to seks byl w 10, 11dc i nic

Gość gosc1234
u mnie 20 dc a cykle mam 28 dniowe wiec czekam na zrobienie testu bo niepotrzebnie 2 zrobilam i 1 wyszedl pozytywnie a 2 juz nie...:( licze na pomylke drugiego

Gość gosc1234
moze tym razem wyjdzie:)