Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1

kobiety co lubicie z PRIMARKA ?MOGE SPRZEDAĆ NA ALLEGRO

Polecane posty

Jestem obecnie w UK co was interesuje z PRIMARKA .Była by możliwosc kupienia u mnie na allegro piszcie

Gość olivia dunham
to wszystko juz i tak na all jest

na allegro jest dużo rzeczy z Primarka... ale ceny są też o wiele wyższe

Gość mememememe
byłoby fajnie kupić od Ciebie, ale żeby była to cena taka jak tam albo troche wyższa a nie taka jak na all więc mnie interesuje torebka brązowa najlepiej albo jakas inna sweterki podkoszulki lubię pudrowy róż, beż, biały, czarny, granatowy, brązowy;) byłoby mi miło kila rzeczy kupić;) ;**

Gość nanka0990
ja moge sprzedawac na allegro za niewiele wyzsza cene ;) Np. torebke za 12 funtow moge sprzedac za 15 funtow :]

Gość olivia dunham
pamietajcie o kosztach przesylki. Jesli ktos wystawia w UK to wiadomo, ze beda wyzsze

Gość byłoby cudownie
ja już 2 lata czatuję na allegro za majtkami :-D kiedys kupiłam w Londynie i są cudownie, super extra mega cudowne, nawspanialsze na świecie :-) uwielbiam je bo sa proste, bez szwów, idealnie pasują i leżą na pupie i co najważniejsze są nie do zdarcia! Gdybym takie znów spotkała na allegro chyba bym wykupiła wszystkie!

Gość nanka0990
ja jade do poslki za tydzien moge kupic komus potrzebne rzeczy :P I wysylac z polski ;)

Gość byłoby cudownie
kiedyś jedna babeczka takie miała ale tylko białe (ja chcę czarne) i rozmiary powyżej 42, a ja potrzebuję takie 38-40 Secret possession

Gość olivia dunham
heh moze pomysle o sprzedazy:D Primark serio cieszy sie taka popularnoscia w Polsce?

Gość byłoby cudownie
nie wiem czy się cieszy czy nie. Wiele rzeczy to badziew, takie zwykłe szmatki, ale urocze, a jak ktoś lubi to czemu nie. natomiast jeśli chodzi o bieliznę to chyba wszystko jest naprawdę super! niedawno kupiłam stanik w Triumphie za 129zł :-O i ubrałam go tylko RAZ! po wypraniu ramiączka tak się zrulonikowały że nie nadawł się do niczego, miseczki jakieś takie zwichrowane!Nigdy więcej! Natomiast bielizna zakupiona w Londynie 4 i 3 lata temu jest bez zarzutu! poważnie! majtki nosze i codziennie do prania i NIC im nie jest, są cudowne :-D to samo staniki itp. natomiast piżamy w kartę nie polecam, zsupełkowała się całkowicie po pierwsyzm praniu a potem dodatkowo poszły szwy w kroku

Gość olivia dunham
bielizna jest rzeczywiscie ok. Reszta nie wiem bo jakos nie przypadaja mi do gustu wzory i fasony

Gość byłoby cudownie
pieprzowa :-) niby takie, ale jednak nie takie same ;-) te są takie biodrówki to nie są raczej kalsyczne figi jak napisali, a poza tym moje na linii pasa mają takie bardzo delikatne zczepienia i wygląda to jak delikatna fala

Gość byłoby cudownie
mi też wzory i fasony nie przypadły do gustu, ale za to obkupiłam się we wszystkie możliwe kolory topów (z rękawkami,prostych, bez nadruków) też są wspaniałe, nie do zdarcia. Nosze je prawie codziennie i nadal po tylu latach wyglądają jak nowe