Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejesthujowe

jestem dnem dna

Polecane posty

Gość a man
jak przegrałaś życie to się powieś.

Gość tylko sczera prawda
a nie myślałas o tym zeby kogos poznac lub znalesc prace w wiekszym miescie i potemsie tam przeprowadzic ?

Gość zyciejesthujowe
próbowałam w Krakowie ale jak tylko wyszłam z dworca to na ulicy wszyscy sie ze mnie śmiali :(:(

Gość matrioszka00
Dla osób w kwiecie wieku, które nie czują się pewnie w relacjach damsko-męskich bardzo dobrym rozwiązaniem są kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Moim zdaniem jest to szkoła godna polecenia, sama byłam u nich na szkoleniu i szczerze polecam :) prowadzący zajęcia są bardzo profesjonalni, wiedzą w jaki sposób podejść do uczestników. Mimo mojego wieku, dzięki naukom z kursu, nadal potrafię zwrócić na siebie uwagę mężczyzn i zdobyć ich serce ;) przejrzyjcie ich ofertę, na pewno coś dla siebie znajdziecie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość zyciejesthujowe
nie probowalam bo czuje sie zerem,zreszta studiow nie mam wiec kto mnie zatrudni?dobra ide bo nie mam ochoty sie denerwowac podszywami,moze jutro cos jeszcze napisze

Gość zyciejesthujowe
ide się pieprzyć z miom psem, tylko on mnie kocha :(

Gość zyciejesthujowe
a w ogóle to jestem hujoza, narzekam tak i na przemian chleję piwsko od co najmniej 10 lat, jak sie zaleje to śpie a jak sie obudze to mam kaca i znowu ciepie chujami i kurwami bo mam pełno gówna w głowie.

eretrtrt chcialabym byc dnem dna ale bez nerwicy Co ty ciągle pieprzysz o tej nerwicy?!

Gość a man
Jak się cieszę że nie mieszkam na zadupiu w małopolsce. Takie kobiety to nieszczęście.

Gość eretrtrt
suwka sprobuj zyc z nerwica!!!!

dziewczyno , przestań tak mówić, nie jesteś żadnym dnem, zerem itd. Z takim nastawieniem do niczego nie dojdziesz. Przede wszystkim zmień zdanie o sobie, gdybyś rzeczywiście była zerem to byś się do tego nie przyznała przed ludźmi, zera uważają , ze są lepsi od innych.Nie masz wsparcia, nie ma Ci kto pomóc, więc jestes załamana. Ale tak nie musi być!! Jestes młoda i możesz wszystko zmienić. Ja tez jestem z małopolski, jak chcesz to napisz do mnie prywatnie doris4478@wp.pl

też jestem dnem, nic mi nie wychodzi mimo, że się staram. Jestem brzydka, mam krzywe zęby, okropny trądzik, jestem niska, niezgrabna i mam okropną twarz, nie mogę na siebie patrzeć, nikt nigdy nie powiedział mi żadnego komplementu. nie radzę sobie ze studiami, mimo że się uczę dużo mam do dupy oceny, ludzie maja mnie za nic, śmieją się ze mnie i obrażają mnie. Jest mi przykro nie mam komu się wyżalić i nie mam odwagi skończyć z tym gównianym życiem, z drugiej strony chciałabym komuś pomóc i przydać się na coś. Chce mi się płakać