Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfino

ważne!!!!!! prosze o pomoc!!!:)

Polecane posty

Gość sfino

Czy gdy miesiaczka sie spóźnia to nadal wystepuje jajeczkowanie?? Staram sie o dzidzie i juz spóźnia mi się @ 2 tyg robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny ( mam nadzieje ze testy po 2 tyg od terminu planowanej miesiaczki moze sie mylić) w co watpie.. Ale jestem ciekawa czy musi byc koniecznie okres aby było jajeczkowanie czy jest co miesiac mimo ze nie ma okresu... bo jedni mowia ze ciało musi sie pozbyć starego jejeczka a inni ze jest co miesiac nie zaleznie od miesiaczki ...Jak to z tym jest?

Gość sfino
Jadam kredki świecowe i rucham się z Obamą.

to jest tak jesli strasz sie o dzidzie to to twoja komorka jajowa kazdego miesiaca wedruje do twojej macicy zebys była w ciazy musi ono byc zapłodnione a do tego potrzebne sa plemniki. jesli sa odpowiednie dni do zapłodnienia to wam sie uda

sprawdzaj jaki masz sluz jesli jest przezroczysty to sa dni płodne a jesli biały to juz nie :) powodzenia

Gość fgcfx
hm...no miesaiczka w zasadzie powinna wystapic kiedys...i w zaleznosci od cyklu w ktoryms dniu ta owulacja sie pojawia lub tez nie......jesli test negatywny to ciazy nie ma ale moze cykl sie wydluzyl ale o dwa tygodnie? hm...ja bym jednak szla do gina