Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce noo

Nie starcza pieniędzy

Polecane posty

Gość jestem w kropce noo

Mam pracę na pełen etat. Pracuję mi się bardzo dobrze ale mało zarabiam ( 1500zł) Nie mam szans na awans ani podwyżkę przynajmniej przez następne dwa lata. Wiem że powinnam doceniac to że mam pracę ale niestety co miesiąc jestem na minusie. Moje wydatki są wyższe niż przychody i nie mówie broń boże o jakiś zakupach. Nowego ciucha nie kupiłam od roku. Chodzi o wydatki na rachunki, żywnosc, benzyne, lekarstwa itd. Nie wiem co robic bo juz pomału nie daje rady, plusem jest to że bardzo dobrze się czuje i dobrze mi się pracuję ale niestety co miesiąc mam coraz większy minus i to mnie zabija :(

Gość Piczekson Orange
Ja mam tak samo .

Gość WoWo-19
Żyjesz w POlsce.Czemu się dziwić.Zapytasz o pomoc państwa to ci powiedzą,że praca jest wszędzie tylko ci się robić nie che.To jest kpina.ZAp... miesiąc za1062zł-domyślasz się jak za to wyżyć. KOMUNO WRÓĆ!!!

Gość państwo nas powoli i systematy
-cznie wykańcza :O :O skurwysyństwo i nic więcej ....nie ukradniesz ,nie zakombinujesz to nie masz .A us tylko patrzy czy z każdej złotówki sie rozliczyłaś a ZUS czy opłacone jak należy a jak przyjdzie co do czego to czekasz 2 lata na wizyte u kardiologa ...a te skurwiele ze składką nie poczekają nawet 2 dni