wiola781 0 Napisano Sierpień 9, 2011 pod koniec mojego okresu zauwarzyłam ze moja krew jest brazowa co to moze oznaczac czy to cos powaznego hellp!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nic powaznego Napisano Sierpień 9, 2011 tez tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc1234 Napisano Sierpień 9, 2011 raczej to normalne pod koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola781 0 Napisano Sierpień 9, 2011 moj chłopak powiedził ze to moga byc jakies stany podgoraczkowe czy tak moze byc...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotanaax33 0 Napisano Sierpień 9, 2011 To jest twoja krew która za wolno wydostała się i po prostu zmieniła kolor. Ja mam jeszcze gorzej bo zrobił mi sie skrzep ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 9, 2011 to jest po prostu końcówka okresu, to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muszka mała Napisano Sierpień 9, 2011 Tylko świeża krew jest czerwona. Stara brązowieje, bez paniki. Widać krwawisz już tak mało, że zanim krwi się na zbiera tyle, zeby sie wydostała, po prostu brązowieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak i tak źle 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Oznaka końca okresu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina_1234 0 Napisano Sierpień 11, 2011 to nic zlego, tez tak mam, ja jednak na wszelki wypadek biore wtedy probiotyk lactovaginal zeby nie doszlo do jakiejs infekcji, po okresie jest to szczegolnie prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach