Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 9, 2011 w ostatniej chwili rezygnuje? Bo ja kurde często .Czy to normalne jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sv bfgd bngh Napisano Sierpień 9, 2011 ja tez tak mam, z lenistwa nie odpowiadam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 9, 2011 A tu odpowiedziałaś . Dlaczego ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirella-Morella Napisano Sierpień 9, 2011 Ja mam tak często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Też tak mam. Czasem mama napisaną odpowiedź i w ostatniej chwili usuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Na przykład teraz mi się nie chce odpisywać. Ale jakoś się zmusiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje życie jest bezsensu Napisano Sierpień 9, 2011 a ja to lepiej mam, pisze odpowiedź na jakiś temat, ale po napisaniu wykasowuje i klikam na główną strone forum :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 9, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach