Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Panowie jaki wzrost idealny dla kobiety?

Polecane posty

Gość a ja nie lubie zyraf
mam 187 cm ale laska ma miec max 165 cm , te wieksze jak osmiornice , dlugie lapy , kopyta , i zle to wyglada ... kobietka ma byc taka mala , taka moja a nie zyrafa

Gość chcę być barmanką
Co, od 166 cm to żyrafa ? Nie wiedziałam, że jestem żyrafą ze swoimi 168 cm buahahah dobre :D To chyba jakaś laska pisała zazdrosna albo koleś jest pierdolnięty :D

Gość chcę być barmanką
bazinka a Ty się tak nie ciesz, bo dzielą Cię tylko 3cm od bycia żyrafą :D

Gość mozIllIa fireffox
zyrafa i babochlop zaczyna sie gdzies od 180cm. taka kobieta to juz nie kobieta, nie jest dla mnie raczej pociagajaca fizycznie

Gość chcę być barmanką
Heheheh, to laski 158 cm jak założą obcasy to wyglądają niby jak żyrafy? To jakiś pedofil chyba :classic_cool:

Gość hjfvjvhv
ja mam 160 i uważam że to w sam raz

Gość mozIllIa fireffox
hjfvjvhv ja mam 160 i uważam że to w sam raz a moze chcialabys sie spotkkac??

Gość takasiakaiowaka
Uniwersalne 165

Gość hjfvjvhv
Zgłupiałeś ? :O Nie :O

Gość takasiakaiowaka
Te co próżniejsze się chwalą, ile mają :D wzrost to mało, drogie panie

Gość Gadatliwa..
Ja mam 157 cm .. czuje się za niska więc zawsze noszę wysokie szpilki :P na domiar złego, że tak powiem moje koleżanki mają powyżej 170 :P więc mi się więcej kompleksów robi ale mimo moich kompleksów wiem, że taki niski wzrost też się podoba :) i mi samej czasem podoba sie drobna dziewczyna :) chociaż wiadomo w każdym wzroście znajdzie się ładna reprezentantka :) aa moim zdaniem idealny wzrost to 165 cm :)

Gość hjfvjvhv
"Zgłupiałeś ? Nie" to był podszyw ale odpowiedź i tak brzmi nie :-)

Gość MUTANTAAAaaaa
JA MAM 180 I JESTEM MUTANTKĄ. żyrafą niekobietą mam giry jak kajaki ramiona jak ośmiornica i ryj jak transwestyt tak sie czuje jak czytam wypowiedzi na kafe, od czasu do czasu pojawiaja sie takie durne topiki i zawsze to samo.. a wiecie co wam powiem? i co wy tez durne babska dobrze wiecie? ze nie liczy sie wzrost a dobra figura i ladna twarz. to pierwsza rzecz jaka robi wrazenie na facetach. jak sie wyglada nazadbana fajnie ubrana babke z proporcjonalną kobiecą jędrną figurą to na bank bedziesz wygladac atrakcyjnie dla factea nie wazne czy masz 180 czy 170 czy 160 !!!!1 glupie durne pustackie niedowartosciowane kafeteryjne malpiszony przestancie zakladac te durne topki o wzroscie bo mnie trafia.. jakby to mialo cos zmienic, jakby sie kurna mialo na to wplyw. czuje sie naprawde zlym czliwiekiem bo to przeze mnie tyle uroslam, to wszytsko moja wina. wy 150centymetrowe kurdupelki tez sie martwcie bo to wszytsko wasza wina zescie takie malutkie. tak! wlasnie tak! a tak serio - smieszne jest to ze niscy faceci czesto sa zafascynowani wysokimi kobietami a wysocy faceci sa zafascynowani malutkimi laskami. ale moze w tym natury rzecz bo jakby tylko np wysocy z wysokimi dzieci robili to wkrotce na swiecie pelno ludzi po 140 cm by chodzilo a wiadomo np. na przykladzie ś.p. Malgorzaty Dydek ze wzrost zbyt wysoki jest rownoznaczny z niewydolnoscia organizmu, ze jest to jakby choroba. jednak majac 180 cm wiele razy w swoim zyciu nasluchalam sie komplelentow i zachwytow jak rowniez i czegos wrecz przeciwnego. mialam fajnych chlopakow ktorzy byli we mnie wpatrzeni jak w obrazek. moja najlepsza przyjaciolka ma nieco ponad 150 i zawsze miala wokol siebie stadko wielbicieli a jej mąż jest najszczesliwszym facetem na swiecie bo ją ma. kazda potwora znajdzie swego amatora o gustach sie nie dyskutuje do kazdego garnuszka pasuje jakas pokryweczka tymi przyslowiami oficjalnie zamykam durną dyskusje pozdrowienia dla wszytskich karłów, tych co lubia myslec o sobie ze sa normalne,innych mytantow od mutancicy idzcie spac bo pi.e.rdolicie

Gość gjjgfjgf
Ja mam problem bo mam prawie 1,80 dokładnie1,79 a mój koleś 1,83 i obcasie nie może być mowy a mam bardzo zgrabne nogi i nie mogę ich wyeksponować w szpilkach nawet w czułenkach Myślę że dziewczyna powinna mieć max 1,75 najlepiej tak 1,72 Powyżej jak ma to już jest problem

Gość MUTANTAAAaaaa
a nie mozesz chodzic w szpilkach kiedy z nim nie chodzisz? przeciez nie zawsze znim wszedzie chodzisz co nie? chyba ze masz go przyczepionego na stale do rękawa. bo chyba jest tak ze w XXI wieku kobieta w Europie moze wychodzic gdzies sama, bez towrzystwa swojego faceta i ma wtedy okazje nie czuc sie od niego nizsza bo go zwyczajnie nie ma przy sobie????

Gość oliwka śliwka'
Ja mam 173 i podrywają mnie same kurduple ;((( żaden wysoki facet się mną nie interesuje, wpadam przez to w depresję :/

Gość MUTANTAAAaaaa
kutas jestem mutantką tak jak napisalam mam figure jak aktorka maja hirsch (nie wiem czy tak sie pisze) nie wiem czy ktos sie orientuje. ona tez jest wysoka czy wyglada jak mutant??? bo wg mnie nie.

Gość Autobusik.plsd
ja bym roooochał taką niską . kręcą mnie niskie i azjatki takie małe pewnie ciasne...faceci z małymi kootasami lecą na małe niskie bo wierzą że są ciasne ale czesto są roxzepchane te szpary małe wyruchane bo każdy chce ruchać babe 140-160 cm ale ślubu to żaden nie chce i bachora z taką. kazdy chce rozpłodu ze zdrową samicą od 170 cm w górę .

Gość gjjgfjgf
To nie o to chodzi czy z nim czy sama Tylko obcasy są stworzone dla kobiet i tylko takie każda dziewczyna powinna nosić inne buciki chodz by nie wiem jak fajne np kontusze na plaskiej podeszwie już nie są tak sexi obcas to obcas ale np bedąc z nim na weselu to byłam od niego wyższa o jakieś 5cm a idąc z nim też chce wyglądać atrakcyjnie, a do tego potrzebne sa odpowiednie szpilki niby jemu to nie przeszkadza ale ja się głupio czuje

Gość kontro wersy jna
ja mam 160cm, moja przyjaciolka 183cm Im jestem starsza tym bardziej jej zazdroszcze. Dziewczyna wyglada naprawde reprezentatywnie, a sukienki slicznie na niej leza.

Gość kontro wersy jna
co najsmieszniejsze ona kiedys mowila, ze mi zazdrosci :D Ale wydaje mi sie, ze im jest starsza tym bardziej docenia swoja reprezentatywna, dumna sylwetke;)

Gość Autobusik.plc
oliwka śliwka' zostaniesz starą panną. Pogódź się już z tą myślą. Wysocy interesują się niższymi, bo nie chcą by ich dzieci były ZBYT WYSOKIE. To jakieś dążenie do równowagi w naturze. Tak niektórzy twierdzą. jasne wszyscy chcą mieć niby dzieci karypla? ale pbzdura. kazdy chce miec wysokie dziecko bo wysoki chłopak = dobrze zarabiający facet mający powodzenie u kobiet lepiej urodzic syna co ma 190 cm niż 160... moze robic kariere w sporcie modelingu w tv same repzerntyawne zawody i duza kasa kazdy chce miec wysokie dzieci nie jakieś wróbelki zgniecione w tłumie ja wspolczuje niskim ludziom żal ,mi ich

Gość MUTANTAAAaaaa
paniom cierpiącym na kompleksy niskiegom wzrostu polecamy takie o to funkcjonalne bucisze http://www.youtube.com/watch?v=NPSNQbgFvDk panie żyrafy mogą np zalozyc dlugie szerokie spodnice i chodzic na ugietych kolanach - nie bedzie widac ze sa ugiete w szerokiej dlugiej spodnicy a efekt jak po operacji skrocenia konczyn, ktora jak wiadomo zbyt droga jest by kazdą bylo na to stac, omówmy się no..

Gość MUTANTAAAaaaa
niestety polaczki to bardzo nietolerancyjny naród pelen kubusiow puchatkow o mentalnosci meduzy tępiacej wszystko co odtsaje od przecietnosci. bo ich ciasne rozumki bolą bardzo gdy maja sie troszke poszerzyc. a jak cos boli to wtedy i agresja sie pojawia , najlepiej zeby to cos co jest inne zgnoic,zniszczyc i zdewartosciowac wtedy bede sie czuc lepiej bo nie musze tego ogarniac , po co skoro to jest i tak gorsze ode mnie;p

Gość cccxcvxccxv
Ja mam 158 i jak dla mnie jest akurat :)

Ja tam jako kobieta, gdybym była mężczyzną, wolałabym wysokie długonogie panny...