Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna90

Ginekolog - POZNAŃ

Polecane posty

Gość hanna90

Witam, szukam dobrego ginekologa w Poznaniu. Chodzi mi o ginekologa ze specjalnością endokrynologiczną. Czy któraś z Pań może mi doradzić? Od kiedy tylko dostałam pierwszą miesiączkę to mam z nią same problemy. Robiłam badania hormonalne i przy jednym było coś nie tak ale lekarka, która zleciła te badania nie potrafi mi dobrać hormonów, które by mi pomogły (póki co jest coraz gorzej). Mam strasznie długie miesiączki trwające min 3 tygodnie, jestem nimi wykończona nie mówiąc już, że od 3 lat nie mogę wyjść z anemii.

Gość hanna90
podnoszę

Gość skorzystajcie z tej strony
www.znanylekarz.pl wpiszcie w wyszukiwarke specjalnosc i woewodztwo lub miasto. Wyskoczy lista uszeregowana wg opinii pacjentow.

Gość Jaga55510
Polecam panią prof, Warenil-Szymankiewicz przyjmuje na os Kosmonautów we wtorki i srody jest najlepsza

Gość no no no o
Czytałam o niej opinie i nie wiem... Nie wiem jak przyjmie młodą dziewczynę... A ile bierze za wizytę? :) Skoro ma spec. endokrynolog to jeśli zaleciłaby badania hormonów to będe miala w ten sam dzien na miejscu? Czy to też kiedyś tam...?

Gość hanna90
no no no o - ja na badanie hormonów szłam następnego dnia ale płaciłam 150 zł za to (30 zł za jeden hormon), jak na NFZ to musiałabym czekać pół roku bo takie terminy były. Mam straszny problem z doborem lekarza bo już do trzech chodziłam i żaden nie wie co mi jest (tzn. wiedzą, że tam jest niski poziom estradiolu ale nie są w stanie tego wyleczyć, niby brałam hormony i było ok ale jak tylko odstawiłam to znowu te problemy, później dostałam jakieś inne hormony to one pogarszały sprawę) Robią mi badania, cytologia idealna, macica idealna, jajniki też, żadnych niepokojących zmian, kompletnie nic.

Gość Proszę powiedzcie
Ja dopiero pojadę, chciałabym mieć od razu bo do Poznania mam 60km... a jeździłam do środy wlkp. do ginekologa ale się teraz dodzwonić nie mogę a jestem zaniepokojona rzeczami które się dzieją :( No ale trudno, najwyżej 2 raz pojadę. U mnie cytologia i macice i jajniki też niby ok. Pewnie hormony u mnie rozrabiają i muszę jakiegoś lekarza dobrego znaleźć.

Gość Proszę powiedzcie
macica*