Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grldkfjrifkjwifjeif

tombak-stosuje ktos i wierzy?

Polecane posty

Gość grldkfjrifkjwifjeif

w skutecznosc?

pytanie jak "schody - stosuje ktos i wierzy ? " :o jak wierzyć w tombak ? w kawałek miedzi?

Gość grldkfjrifkjwifjeif
a co stosuje? ja jestem chora i chce sie zapytac czy komus pomoglo

Gość ja stosuję wiele
jego rad i naprawdę dużo lepiej się czuję i wyleczyłam kilak dolegliwości

w jakim celu nie wiem. podobno chce dożyć 100. i całkiem nieźle mu idzie. ma 80 na karku a na nartach śmiga, że nie jeden szczeniak może go cmoknąć. kondyche ma rewelacyjną. ale się oszczędza.

Gość ja stosuję wiele
a co Ci dolega?

Gość grldkfjrifkjwifjeif
jakie stosujecie napiszcie/?? ja ssam olej narazie i ne wiem czy pomaga mam zapalenie kregoslupa i pare schorzen ginekologicznych

podobno świetnie ta dietu mu obniżyła poziom złego cholesterolu. co jeszcze to nie pamiętam. faktycznie zdrowy jest. nic mu nie dolega.

Gość ja stosuję wiele
akurat ssania oleju nie próbowałam jeszcze,jakoś mnei nie ciągnie :-) ale oczyściłam cały organizm, całe 6 etapów, cos cudowneego. Mysle, że powinnaś zając się gruntownym oczyszczeniem organizmu, a potem ewentualnie to ssanie oleju. Moim zdaniem nie ma co wierzyuc, ze pomogą różne zabiegi jesli cały organizm jest zanieczyszczoty i zatruty toksynami. DOpiero jak oczyścisz organizm (a zwłaszcza jelita) to mozesz działać prozdrowotnie, bo inaczej wszystko co robisz dobrego dla zatrutego organizmu i tak nie jest tak dobre, jak to samo robione dla zdrowego organizmu ;-)

Gość grldkfjrifkjwifjeif
chodzi właśnie o to "pseudo złoto" - podobno jak się ma taką sztabkę in nosi przy sercu to likwiduje wszystkie nowotwory dodatkowo jeśli raz w miesiącu zakopie się ją w ziemi z paprotką, to spełni się jedno życzenie wypowiedziane dokładnie 10 dni później pod warunkiem że jest pełnia

Gość grldkfjrifkjwifjeif
czli co lewatywy?

Gość ja stosuję wiele
nie pił tylko ssal jak już, no chyba że chodzi o oczyszczanie watroby wtedy się pije olej ;-)

nie pamiętam po co pił, chyba faktycznie o wątrobę chodziło. ale przerobił wszystko. sok z cytryny, z jabłek itd.

Gość ja stosuję wiele
lewatywy najlepiej :-) ale są też oczyszcanie sokiem jabłkowym i śliwkami suszonymi. Ja robiłam lewatywy i są najlepsze, zupełnie nie ma się czego obawiać, nie można nawet powiedzieć, ze jest to zabieg nieprzyjemny, nic się nie czuje. Tak jak pijesz wodę tak samo wlewasz wodę w odbyt i to takie uczucie żadne :-)

Gość grldkfjrifkjwifjeif
nie wiem o jakim oleju wy piszecie, ale mi chodziło o taki tombak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tombak a co z tym olejem? że mam moczyć tombak w oleju i potem go ssać? a co to da? spełni się jakieś życzenie?

Gość grldkfjrifkjwifjeif
ale przecież to będzie obrzydliwe - jak ja potem mam go nosić w kieszeni blisko serca, skoro będzie brudny od oleju? czy można go potem umyć w ciepłej wodzie z mydłem, czy wtedy straci swoją moc? skąd wiecie takie rzeczy? czy mocząc tombak w oleju, mam wypowiadać jakieś zaklęcia?

Gość ja stosuję wiele
bardzo głupie podszywy

Gość gość
ja stosuję i sobie chwalę