Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titititititiriririrrititititit

JAki dobry wspomagacz do odchudzania ?

Polecane posty

wspomagacz podkreslam , wiem ze tabsy cudow nie zdzaialaja jak sie nic nie robi , wiec pytam o wspomagacze dobre bo zaczelam sie odchudzac , rolki , rower , brzuszki itd

Gość majka...1
M.Ż.

Gość Uśmiech jak kombinerki
Błonnik, kwasy Omega 3 / 6 , magnez

jem 2 x dziennie , bo wiecej nie mam ochoty , wiem ze sie powinno jesc 5x ale w malych ilosciach , ale nie o to pytam jak zwykle kazdy cwany na forum a wspomagaczy nie znaja ,ja pierdole , mniej zrec co to wogole za odpowiedz , zaden wspomagacz tepoto . powazne odpowiedzi mnie interesuja anie z nudow

jakies tabletki silne ktore naprawde pom,oga schudnac nie magnez czy blonnik , bo blonnika mam najwiecej w malinach i jablkach i to jadam

a to slyszalam ze to na przeczyszczenie jest , tylko chodzi mi o splacz tluszczu , zeby przyspieszyc spalanie tluszczu podczas cwiczen :)

bierze się ją chyba z pół godz przed rozpoczęciem ćwiczeń. już nie pamiętam, bo dawno było. będziesz miała w ulotce.

o o o !! wlasnie o tym myslalam a nie moglam sobie za cholere przypomniec nazwy dzieki ;) , a bralas to moze ? jakies skutki uboczne ? czy cos w tym stylu ? pomaga naprawde ? czy tylko reklamy tak glosza ;)?

poza tym jedzeniem 2x dziennie nie schudniesz. organizm dostaje z rzadko pokarm i w takim wypadku magazynuje więcej. jednak musisz się przerzucić na chociaż 4x dziennie, żeby przestawić organizm na częste dostarczanie pokarmu, co by nie magazynował. inaczej się nie da. były jak się przestawił z 2x na 5x schudł (bez dodatkowych wspomagaczy i ćwiczeń) ponad 15 kg w 4 mce

poza tym pij duże ilości zielnej herbaty. jeśli ci nie smakuje, ja dosładzam miodem lub słodzikiem (ale to chemia sama).

a to wiem jak wyzej napisalam ze powinnam jesc 5x a jem tylko 2 bo poprostu jak mam na sile jesc to az mi niedobrze , ale bede musiala sie starac , czytalam troche o l karnityne teraz wiekszosc ma opinie negatywne , moze warto sprobowac , mam ojca doktora i zna sie na tym wszystkim ale nie pozwala brac zadnych wspomagaczy jednak bede musiala ukradkiem wziac ;d

Gość sky.dancer
Kofeina (poleca sie pić kawę przed treningiem) L-karnityna (ale to też poleca się brać PRZED treningiem) Z moich doświadczeń wynika, że te wspomagacze działają tylko, gdy ćwiczysz. W związku z tym spokojnie możesz je sobie odpuścić. Rolki, rower-jak najbardziej (ale w intensywnym wydaniu), ja polecam jeszcze pływanie i bieganie:) Do tego trochę ćwiczeń z obciążeniem-to mięśnie powodują, że spalamy tłuszcz (zauważ że faceci, naogół bardziej umięśnieni, szybciej chudną) Pozdrawiam:) http://teztolubisz.blox.pl/html

tak czy inacze teraz bede cwiczyc ;d nawet jak mowisz ze bez cwiczen dziala , mam duze zawziecie teraz i motywacje wiec bede dzialac ostro :)) mowisz o l karnitynie w tabsach ? czy jak ?

tak, ja brałam w tabletkach. bez ćwiczeń słabo działa. ja brałam, bo ćwiczyłam. bez ćwiczeń raczej ci nie pomoże.

aha i nie zapominaj, że organizm zaczyna spalać tłuszcz dopiero po ok 45min solidnego treningu. więc najpierw zmęcz mięśnie, a potem dopiero ćwiczenia spalające tłuszcz.

pamiętaj również, że jak zaczniesz ćwiczyć, to zacznie ci przybywać tkanka mięśniowa a ubywać tłuszczowa. w związku z powyższym możesz przytyć, ponieważ tkanka mięśniowa jest cięższa od tłuszczowej kilkukrotnie. w związku z powyższym jeśli chcesz porównać efekty mierz się, zamiast ważyć. bo rosnącą wagą tylko się zdemotywujesz. i same brzuszki nic nie dadzą (mogą zwiększyć obwód przez wzgląd na rosnące mięśnie), przede wszystkim skośne na wyszczuplenie talii. kręcenie się na "talerzu" działa cuda:)

dzieki za rady :) , spokojnie spokojnie , po dluzszym czasie gdzie nie cwiczylam nie chodzilam na silownie itd , palenie imprezowanie itd , mysle ze na poczatek to jest wystarczajace , rower rolki brzuszki , pozniej wiadomo ze sie dolozy wiecej :) wszystko stopniowo nic nie moze byc nagle (drastyczne dla organizmu zmiany) najpierw wyrabiam kondycje pozniej zwieksza sie mozliwosci kondycyjne to i zwiekszy sie dzialanie :)) jasne

nie dziekuje hehe :):)

Gość GaryŁeber
a ja ze swojego doświadczenia napiszę, że L-karnityna to pic na wodę i fotomontaż. Odpuść sobie bo tylko wyrzucisz kasę w błoto. Długo ćwiczyłem aeroby (rower, bieganie, step) i nic to nie dawało. Po przejściu na trening siłowy (4 razy w tygodniu) + rower 3 razy w tygodniu i 5 posiłków dziennie (BARDZO WAŻNE) bardzo ładnie zeszczuplałem i ciało zrobiło się jędrniejsze, chociaż na wadze ubyło stosunkowo niewiele. Dziewczyny się boją treningu siłowego, a zupełnie niepotrzebnie - to naprawdę nie jest takie hop - siup nabranie masy mięśniowej, każdy dobry trener Ci to powie. A zaletą ćwieczeń z obciążeniem jest to, że spalanie tłuszczu utrzymuje się jeszcze do 12 godzin PO treningu! I wbrew temu co się Wam wydaje to nie chude ciało jest atrakcyjne dla większości facetów, ale SZCZUPŁE I JĘDRNE!

Gość Malina b.
Jedyny znany mi wspomagacz odchudzania, który faktycznie przynosi efekty, to foreverslim. Nie znam w zasadzie zasad działania tego produktu, ale faktycznie efekty on przynosi. W sumie straciłam 7,5 kg, mając 6 kg nadwagi. Teraz ważę tyle ile chciałam i mam nadzieję, że zdołam to utrzymać na dłużej.

Gość gość
A jaki masz rower? Bo widzisz nie każy jest dobry do odchudzania. Najlepsze są te specjalne treningowe, np. ten http://www.cyklotur.com/rowery/crossowe/p,rower-stratos-asl-bialo-czarno-szaro-bordowy-2014-250-zl-do-wydania-na-akcesoria-gratis-author,276973.html . Poza tym jako taki wspomagacz nie istnieje. Musisz sama zadbać o dietę i ćwieczenia. Jedz dużo błonniku, byś nie podjadała między posiłkami.