Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

Czy są ''wszyscy''?

Polecane posty

inees koniecznie. albo czytaj regularnie topki przegrańców :D codzienna dawka nowych "wrażeń" :classic_cool: :O

Men zaczynasz już na prawde przynudzać. z tego co widzę to ty masz jakies pedalskie odchyły :O podnieca cię chuj niedziela ? Men to pedał.

proszek no pogoda u nas w trójmiescie zyebana takze nie masz co jechać teraz. Men struacja - tak tylko o tym marzę,naprawdę...widzę,że bardzo lubisz rozmawiać o chooyu niedziela,to może podyskutujemy razem,co?? ;)

Proszek, życze pogody, choc chyba sie nie zanosi. tak pierolą już w tych pogodach, że się słuchać nie chce, bo nic się nie sprawdza. Men, to ty mozesz stad spiertalac :)

ale bardziej by cie podniecalo, gdybys mu sam obrabiał, prawda? :)

wiedziałam,że masz jakieś gejowskie zapędy..może to Ty chciałbyś jemu obciągnąć?? :) proszek - turyści są... pełno ich

zastanawiam się czy otworzyć piwko czy przeczekać jeszcze jeden dzień :O

Gość News24h......
Vodka mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Ten Ostatni Niedziel dziś pojawił się na Kaffe. Na temacie dotyczącym znaków paranormalnych. Co prawda pomylił to zagadnienie ze znakami drogowymi a poprzez to złapał lekkiego doła ale najważniejsze że jest cały i żyje:classic_cool:

mozesz mi powiedzieć dlaczego na moim topiku ubolewasz nad tym,że nie masz komu obrobić pauy???Mam Ci zalozyć osobny?:O

Men no jak najbardziej, może zbierzmy się wszyscy :O i pakujmy sobie, ze tak powiem we wszystkie mozliwe otwory ? :O

News24h...... :D serio ? jak dobrze. więc na szczęście niedziel żyje i nie jest lepperem. tlyko dlaczego go tutaj z nami nie ma :O pewnie za neta nie zapłacił, tak jak ostatnio :classic_cool:

men, rozumiem, ze piszac to od razu sobie wyobrażasz i zadowalasz mikrusa ? :O

men - idź na erotyczne.albo f23.. tam stulejarze będą wręcz zachwyceni Twoją twórczością .. 🖐️

myślałam,że jest poważniejszy.. a to jest po prostu żałosne.. 15-latki może by pod to trzepali... tutaj takich nie znajdziesz 🖐️