Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VCL

Pewien problem

Polecane posty

Witam. Przedstawię wam sytuację która mnie zaczyna troche niepokoić. Otóż jestem z kobietą, która jest 2 lata po rozwodzie. Ja właściwie w jej życiu pojawiłem się nie dawno (4 mies). Pewna kwestia mnie niepokoi. Jej były mąż chce do niej wrócić. Pisze jej sms-y ze myśli o niej, że teskni..ogólnie chce by znów byli razem. Pare razy rozmawiałem z moją dziewczyną o tym, cały czas mówi mi że tamten etap jest skończony. Jej były pisze jej tak by wziąć ją na litość (że niby się zabije, ze sobie coś zrobi, że jego życie zależy tylko od niej). A ja wyczuwam lekki niepokój, że może ona się rozmyśli ..mam po prostu głupie myśli chyba. Ale co o tym myślicie?> sam do końca nie wiem co myśleć.

póki co ufam jej, jednak jak to z kobietami jest -> nigdy do końca nie wierz kobiecie

tnz. jak się jej przyjrzeć? chyba nie masz na myśli szpiegowania w poczcie czy w jej tel.

Gość gbv gbghbv
ale jakby cie kochala, to by nie odeszla od ciebie, zasoatnie, spokojnie :) ty musisz porozmawiac z tym facetem zeby dal WAM spokoj:)

jedynie co było między mną a nim to tylko przywitanie sie ale nie da się zauważyć jego niechęci(kilka razy go widziałem). Dobrze wiem że on liczy na to że ona wróci do niego, choć ona mówiła mu że to nie możliwe jest. Ale facet jest natarczywy, pisze smsy, wydzwania. Wiem też z tego co ona mi mówiła, on jest nerwowy, łatwo go wyprowadzić z równowagi.

tnz. jak się jej przyjrzeć? chyba nie masz na myśli szpiegowania w poczcie czy w jej tel.