Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GorzkaVanilia

kocham, ale to chyba za mało

Polecane posty

Spotykam sie z Grzeskiem od 2 lat. na początku było cudownie dbał o mnie pisał dlugie romantyczne smsy prowadzilismy dlugie rozmowy, spotykalismy sie czesto, na wakacjach codziennie, a w tym roku jest inaczej, nie odpisuje na moje smsy, woli grac w pilke z kolegami i jezdzic z nimi na imprezy. widujemy sie 1-2 razy w tyg.. mam 19 lat on tez. chodzilismy razem do liceum. sadzicie ze to mogło sie skonczyc razem z dniem napisania matur i koncem lo? ;/ kocham Go i zalezy mi na Nim ale czasem nie ogarniam o co sie wscieka. potrafi byc zly na mnie o to ze sam cos zle zrobił. Jestem dziewica i chciałam to z Nim zrobic jakos na dniach, ale boje sie czy On tego chce. kiedys czesto o tym mowił ale ja miałam opory a teraz mam wrazenie ze jest ze mna zeby ktos Mu ugotował dobry obiad czy mowil jaki to jest przystojny... czy pojscie do łożka w czyms pomoze?? bedziemy sobie blizsi czy tylko spowoduje mase konfliktow wyrzutów i łez?? Pomocy :(

Wiesz, nie obraź się, ale jeżeli długie smsy są wyznacznikiem uczucia to ja tu niewiele mogę powiedzieć ;)