Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epiduo

EPIDUO - kto stosował ?

Polecane posty

Gość epiduo

Dermatolog mi to przepisał, bo mam mały trądzik na czole, brodzie i plecach.Dzisiaj piewrszy raz zastosowałam i z ciekawości weszłam do netu, żeby poczytać co nieco o nim. Dużo osób pisze, że po tym żelu skóra robi się czerwona, podrażniona, wysuszona, piecze .. Trochę się boję, bo ja na ogół mam wrażliwą skorę. Trudno stwierdzić, ale raczej jest mieszana. Mam suche policzki, ale w dzień przetłuszcza mi się strefa T. Wieczorem jednak mam bardzo suchą i muszę posmarować się kremem nawilżającym. Boję się trochę, że to kompletnie wysuszy mi skórę i będzie się łuszczyć, bo ma taką skłonność. Ktoś może wypowie się pozytywnie na temat tego żelu ... ?

Gość odpowiemja
To fakt może trochę zaczerwienić skórę co jest związane z jego skłonnością do wysuszania, stosuj równocześnie (tzn po) jakiś krem nawilżający i wszystko będzie ok, po za tym jest b. skuteczny.

Gość madzia_roza
Witam. Ten krem jest bardzo dobry :) używam go ale mam go za dużo. Posiadam dwa kremy w DUŻYM opakowaniu aż 45g Jeśli byłby ktoś zainteresowany czekam na wiadomość na maila madzia_roza@wp.pl

Gość gower7
Świetny lek na trądzik, polecam, jest to jedyny kosmetyk przeciwtrądzikowy, który poradził sobie z moimi pryszczami.

Gość gentry889
Ja używałem miesiąc temu i dzisiaj nie mam pryszczy. Jeżeli ktoś nie może się uporać z problemem to namawiam, żeby iść do lekarza po receptę i zacząć leczenie.