Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meton

nie spotkalem ufajacej:(

Polecane posty

wpadam tutaj co pol h i odpisuje sobie co za beka ide na balkon zapalic:)

nie noc cos Ty ide spac.nawet jakbym umieral na raka to nie rozwijalbym tematu bo sie znudzilem:P co za ludzie o cyckach fiutach to moga nawijac godzinami a czlowiek chcial uslyszec jakies inne rozwiazania w powaznym dla niego temacie i uslyszalem od siebie samego juhu:) nie wierze

"nawet jakbym umieral na raka to nie rozwijalbym tematu bo sie znudzilem co za ludzie o cyckach fiutach to moga nawijac godzinami a czlowiek chcial uslyszec jakies inne rozwiazania w powaznym dla niego temacie i uslyszalem od siebie samego juhu nie wierze" LOL :D rozwaliłeś mnie tym tekstem :D.

no jakos tak to widze.sa sprawy ktore czasami lepiej zalatwic na jakims forum incognito i tyle,ale jak cokolwiek zalatwisz dowiesz sie jak wszyscy powazne tematy(dla zalozyciela) maja w dupie.a zobaczysz jak zaraz zaloze topic typu mam za duze cycki co z nimi zrobic...mysle ze o 4am skoncze gadac.co za jazda.chociaz pozytywnie Cie rozbawilem czy to taki sarkazmik?:)

pewnie sam sie czaisz na jakis niezly temacik o cyckach:) siedzisz gdzies na jakims topicu? to sie wbije:)

zobacz i jak mam sie nie wkurwic:) 00:37 2 jadlem kupe mojej dziewczyny cipkojad 00:33 5 czy takie wargi wygladaja strasznie???? paola_olaaa NOI NA KONIEC WISIENKA:) 00:31 192 Zażartowałam,ze zerżnęłabym męża gumowym czlonkiem a on zgodził się... (ost.) Onieśmielona tym co zobaczyła

Gość panie doktorancie
a nie łaska rozwinac tematu:D? tak z zasady to facetom się nie UFO :D :classic_cool:

niby tak a zemna znowu jest troche inaczej nie ufaja mi kobiety nie spotkalem jeszcze takiej niestety i zle mi z tym nawet bardzo bo czuje sie jak dziwkasz a nim ni jestem.rozumiesz oco mi chodzi? kazda kobiete jaka mialem byla mega zazdrosna chorobliwie zazdrosna :( i jakos ze zwiazku robil sie kwas dla mnie napewno

Gość panie doktorancie
01:56 [zgłoś do usunięcia] Meton niby tak a zemna znowu jest troche inaczej nie ufaja mi kobiety nie spotkalem jeszcze takiej niestety i zle mi z tym nawet bardzo bo czuje sie jak dzi**asz a nim ni jestem.rozumiesz oco mi chodzi? kazda kobiete jaka mialem byla mega zazdrosna chorobliwie zazdrosna i jakos ze zwiazku robil sie kwas dla mnie napewno" Mniej więcej :P ale mniej niz wiecej o ile nie sprecyzujesz w czym rzecz:D Moze Ci nie ufaja,bo mają ku temu jakis powod:P Troche dziwne,ze zdna Ci nie ufa:D Cos musi byc na rzeczy:D

Gość panie doktorancie
Meton, one muszą mieć jakieś powody... no chyb, że trafiasz na jakieś chorobliwie zazdrosne." Musialby miec wyjątkowego pecha,ze kazda taka mega zazdrosna :P Sklaniam się raczej ku temu,ze daje im powody do tej zazdrosci ,mozliwe ze wydumanej i wyolbrzymionej przez autora:D

albo za przystojny jestem:P ide spac kiedys tutaj wroce dobrej nocy ludki

Gość panie doktorancie
Meton albo za przystojny jestem ide spac kiedys tutaj wroce dobrej nocy ludki" Jasne :D jak to lecialo :D? " to ja narcyz się nazywam ....." "D :classic_cool: