psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Czy wiecie ze Szpak i Madox to za mało:D taaak do tandemu dołączył COCO , we wrzesniu podobno ma byc wielki boom z tym osobnikiem na czele:) zobaczcie sami: http://www.facebook.com/pages/Coco/138151812911089 jestem osoba tolerancyjna i osobiscie zaden z tej trójki mi nie przeszkadza, jednak chyba potwierdza sie teza ze im bardziej kontrowersyjnie tym lepiej a z tego co zobaczylem po zdjeciach z planu teledysku to moze byc ostro:) widac ze "chłopak" idzie na całość, w teledysku udało mi sie dostrzec min Aleksa znanego z you can dance, a backstage z planu sprawia wrażenie że idzie za tym grubsza sprawa. Ciekawe co sami sądzicie o tym wszystkim, czy faktycznie showbiznes idzie w dobrym kierunku? pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie znam tego pana Napisano Sierpień 10, 2011 jakem Gargamel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 ja poznałem całkiem przypadkiem przegladajac z nudów artykuły w katalogu wiedzy http://katalog-wiedzy.pl/marilyn-manson-madox-szpak-a-teraz-czas-na-coco-644 potem znalazłem profil na facebooku... Ideologicznie nie jestem ani za ani przeciw jednak socjologicznie jest to interesujące zjawisko do dalszych obserwacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holih Napisano Sierpień 10, 2011 to nie jest Pałasz?:D Chodził do mnie podobny blondyn i zalozyl zespół o nazwie COCO:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holih Napisano Sierpień 10, 2011 w sensie do szkoły chodził;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 tak w info na facebook pisze Sebastian Pałasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holih Napisano Sierpień 10, 2011 Skubany... wyszedł ode mnie rok temu ze szkoły;D Maskarka, wszyscy sie z niego nasmiewali,a moja siostra była z nim na studniówce;D On jest ogólnie w porządku tylko troche, jakby to ująć spedalony...;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 aha:) ciekawe czy da radę w tym naszym polskim showbiznesie:) nie znam goscia ale napewno jest odważny bo taki wizerunek w naszym kraju to zjeba na dzien dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość holih Napisano Sierpień 10, 2011 raczej ma troche poryty ł... on sie zachowywał gorzej niż nie jedna dziewczyna z dyskoteki.. torba to rączki, sweterek w romby i dekold w serek. Śmiał sie gorzej niż doda, na akdademiach wyskakiwał z pudełek(autetycznie!) i śpiewał piosenki lady gagi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 hehehehehe niezle:) w kazdym razie zaciekawil mnie, nie wiem czemu ale jestem ciekaw jak mu sie to wszystko potoczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sedirka 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Cokolwiek byśmy nie powiedzieli, nie można zaprzeczyć, że odróżniają się od reszty... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psikusek1922 0 Napisano Sierpień 10, 2011 dokladnie tak samo mysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GLAM MANIAK Napisano Październik 10, 2011 OOOOOOOOOOO JEST JU KLIP :) http://www.youtube.com/watch?v=LXWgLZQGclc i jak ?? na żywo zaśpiewał/zaśpiewała SUPER!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scona Napisano Październik 28, 2011 ja do niego nic nie mam ale znam go od podstawówki razem do klasy chodzilismy i nie dziwi mnie to że on jest innej orientacji bo zawsze wydawał mi się taki inny no ale każdy jest człowiekiem a jak on zrobi kariere to bardzo dobrze mimo że nigdy go nie lubiłam i on mnie pewnie też to gratuluje mu i niech się chłopak rozwija bo zasługuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scona Napisano Październik 28, 2011 chodzi o Sebastiana Pałasza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach