Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vckzdodfbg

Jestem przerażona

Polecane posty

Gość vckzdodfbg

Mieszkam na 1 piętrze, leżałam właśnie w łóżku i usłyszałam łomot za oknem, jakby coś spadło. Chwile poleżałam i coś mnie ruszyło, żeby podejść do okna. Jest ciemno, latarnie się u mnie nie palą, jest to róg blokowiska. Kurwa aż się trzęsę jak to piszę ale tam na dole chyba ktoś leży! Co ja mam robić????

Gość vckzdodfbg
łatwo powiedzieć :O kurwa naprawdę na samą myśl się trzęsę. Teoretycznie na dole nic nie powinno leżeć, nie wiem czy ja sobie coś wmawiam czy faktycznie coś jest. Chwile postałam w oknie nasłuchiwałam, wychylałam się do góry, ale cisza. Co ktoś mógł zrzucić o tej godzinie? Masakra, przecież ja teraz nie usnę póki się jasno nie zacznie robić, ale z drugiej strony boje się co zobaczę

Gość czarna taranula
zadzwon na policje

Gość vckzdodfbg
no właśnie ale co jak tam nic nie będzie?

Gość czarna taranula
jakis debil mogl cos zrzucic (czyli stworzyl zagrozenie dla innych) albo czlowiek spadl :(. Tak czy siak sprawa dla policji moim zdaniem

Gość ayahaaa
Ja bym pewnie czekała az sie zrobi jasno. Mieszkasz sama?

Gość vckzdodfbg
masakra czemu jest tak ciemno! Myślicie że gdyby to był ktoś byłoby coś słychać? Okno miałam zamknięte i dopiero to uderzenie usłyszałam. Jakieś 3m od bloku rośnie drzewko i to coś co widzę leży jakby koło niego że częściowo zasłaniają gałązki. Wielkością jest spore ale to tylko taki zarys widzę. Ja pierdolę, że ja nie usnęłam normalnie tak żeby nic nie słyszeć

Gość czarna taranula
sama jestes? nie ma tam jakiegos faceta zeby sprawdzil? sama tez bym nie szla :(.

Gość kotka74-81
aaaaaa...latarki nie masz hmmmmm

Gość vckzdodfbg
w tej chwili jestem sama z córeczką małą :( No właśnie to co upadło słychać było, że to coś ciężkiego, nawet pomyślałam, że może szafka ( o tej godzinie?) ale to co leży nie jest kwadratowe

Gość vckzdodfbg
mam latarke, tzn musiałabym poszukać i chyba mam, ale ja się boje, że to będzie trup! Na samą myśl się trzęsę serio, idę jeszcze raz do okna

Gość czarna taranula
wiesz co, spotkalam sie z przypadkiem kiedy facet w nocy telewizor wyrzucil (chyba z 10 pietra czy cos kolo tego) wiec roznie moze byc. no nie wiem, na policje mozesz zadzwonic i powiedziec to co nam pisalas, ze cos spadlo ale nie wiesz co

Gość vckzdodfbg
ale tv by się rozleciał, to był sam łomot uderzenia. Kurwa jest tak ciemno, nic nie widzę, idę latarki szukać ale się strasznie boje

Gość kotka74-81
laska zbieraj dupe i szukaj latarki ............................no chyba jakies jaja masz

Gość czarna taranula
Kotka tu nie chodzi o latarke tylko o to co Ona moze zobaczyc :(.

Gość czarna taranula
autorko i co? mam nadzieje ze to nie czlowiek:(

Gość vckzdodfbg
Otworzyłam okno i poświeciłam latarką, chyba zobaczyłam buty... Więcej odwagi nie mam, chyba zadzwonię po policje. Kurwa mam nadzieje, że to nie człowiek.

Gość kotka74-81
nie znam takiego strachu....., ciekawosc by mnie zabila ... jest wieksza niz strach, piersze co to ...po latrke bym leciala aby zobaczyc co sie dzieje hmmm ..moze jestem inna

Gość dyskusja ogólnaaaa
prowo

Gość lubie prowokacje
:)

Gość vckzdodfbg
Nie, tak się składa, że nie było to prowo, ale post wyżej o butach ktoś się podszył. Nie widzę NIC. Poświeciłam i czysto - tam gdzie mi się zdawało coś widzieć już nic nie ma ( nawet po ciemku) więc może ktoś kto coś rzucił już to zabrał jak szukałam latarki? Nie wiem i już wole nie wiedzieć. Pójdę chociaż spać już bez strachu. A tak ogólnie to na serio się telepałam na myśl, że zobaczę trupa ( chociaż już widziałam w życiu to nigdy samobójce i to po upadku :O ). Dzięki za zainteresowanie, jakby leżał trupek to pewnie musiałybyście dzwonić po policje za mnie :D

Gość kotka74-81
może i prowo.....ale i tak się w robocie nudzę ......wiec pisye jak bym zrobiła

Gość kotka74-81
piszę **

Gość czarna taranula
Autorko jak wstaniesz to napisz nam czy sie cos wyjasnilo z tym hukiem.

Gość pytam z ciekawosciii
juz jasno co tam leazlo autorko????

Gość vckzdodfbg
Hej sorki ze nie napisalam wle policja byla ktos wyrzucil swojego psa i on umarl. Ale chyba jeszcze zyl jak pisalam ale na policje to zadzwonilam z rana

Gość czarna taranula
Boze, biedne psisko :( co za gnoj mu cos takiego zrobil:(.

Gość czarna taranula
Tak sie teraz zastanawiam, czy to o psiaku to autorka pisala czy podszyw bo styl inny. Mam nadzieje ze podszyw bo psy kocham i strasznie mi zal jakby to prawda byla :(.

Gość vckzdodfbg
Tak to był podszyw :) Jeszcze nigdy nie zakładałam tu "poważnego" tematu i nie sądziłam, że aż tak ludziom może się nudzić :D Tak jak pisałam wczoraj po znalezieniu latarki - nic już nie było na dole