Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unur

Znów byłem w burdelu

Polecane posty

Gość unur

Ciemna brazylijka z aksamitną skórą. Czuję się taki odprężony i zadowolony z życia. Czy wy też czasem chodzicie do burdelu? Co o takich facetach jak ja sądzą nasze niewiasty?

Gość kitajec
Z chęcią bym sie do niej wybral. Napisz gdzie ona pracuje?

Gość trakagsa
ja sadze tylko tyle ze można od takich jak ty facetów potem złapać jakas chorobe, ale w sumie od nie prostytutek a zwykłych kobiet które miały duzo partnerów tez można a czasem wystarczy tylko jeden pechowy partner który był chory albo brudas :( tylko ze Kobiety maja o wiele trudniejsze leczenie niż faceci zawsze i potem moga przez to miec problemy z donoszeniem ciązy bo sie wody płodowe mogą zakazić noi dlatego ja troche sie brzydze takich facetów ale tak jak powiedziałam w normalnym zyciu tez mozna sie zarazic czyms.

Gość jamoe z tobajechac
tez sie brzydze, nie przespalabym sie z fcetem ktory chodzil do burdelu:(

Gość lejla28
patykiem przez rzeke bym cię nie dotknęła :O:O...fujjjj :O:O:O:O:O

Gość Unur
Widzę z wypowiedzi większości, że nie wiecie jak to jest w burdelu. Bez gumki nic się nie dzieje. Na początku myje się ręce, potem zakłada balonik i można się zabawić. Nie widzę za bardzo zagrożenia z tej strony. W przeciwnym wypadku te miłe panie już dawno by poschodziły z tego świata. Mówicie że się brzydzicie takim facetem; a takim który ma kochankę? Zadałem pytanie co sądzicie o takich facetach. Śmiało, bez ogródek! Nie żałuję ani na moment że miałem stosunek z piękną brazylijką, było cudownie. Myślałem że mnie rozerwie jak przyszedł ten moment. A ta aksamitna skóra!! Nie jestem starym schorowanym dziadem a facetem w średnim wieku z uregulowanym i obfitym życiem sexualnym, tylko że natura i tak ciągnie wilka w las.

Gość NIE GANIE TEGO
bo sam bywałem fakt jak sie chodzi do zadbanych ,czystych to ok ale ja nawet i takim nie robie minety seks w gumie

Gość ja86sia
ja uważam, że taki facet jest niewiele wart i nie zasługuje na szacunek, musi płacić za sex bo nie potrafi sobie znaleźć kobiety i nigdy w życiu bym z kimś takim nie poszła do łóżka (można jakiegoś syfa złapać) a już tym bardziej bym się z takim nie związała

Gość gfdres
a skada wiesz ze byc ci powiedział ze chodził do burdelu ?

Gość p38
pierdolenie kotka ,za pomocą mlotka. A gdzie sie malolat ma nauczyć ruchać?

Gość arielkaaa
nie wiem jak to jest w takich miejscach. ale mozna im robić minetki? one was czasem całuja w usta? moze duzo osób z was tego nie wie ale grzybicą, różnymi bakteriami, wirusem hiv itp można zarazić także jame ustną. wystarczy to ze ona zrobi komuś choremu loda bez gumki a potem takiego loda bez gumki zrobi wam. ma to coś na języku. lub np ktoś kto zaraził się od jakiejkolwiek kobiety jakąś chorobą przez całowanie lub robienie jej minetki potem zrobi taką minetke komuś innemu zarażonym językiem to także przenosi to dalej.

Gość nie ma co tu deliberować
panowie...:D Jesteście męskimi PASZTETAMI skoro musicie płacić za coś takiego co normalnie powinniście mieć w domu :) pa pa paskudy!:)

Gość unur
Mnie stać na to by znaleźć sobie kobiety do sexu, wyglądam dość atrakcyjnie lecz ponieważ mam stałą kobietę, takie nieprofesjonalne nie wchodzą w grę. Obawiam się, że potem mógłbym mieć kłopoty z zachowaniem niezależności. Skąd mam wiedzieć co im do głowy przyjdzie. Ponadto pociąga mnie ten wybór. Różnorodność. Biorę tą i to zaraz na którą mam właśnie ochotę. Feministki mnie zaraz skrytykują ale tylko dlatego, że nie mają takich możliwości. W domach publicznych jest zawsze mnóstwo mężczyzn, inaczej nie miałyby prawa isnienia, więc i ci o których teraz myślicie że tacy porządni, często tam bywają. Są i tacy których to nie pociąga lub maja inne zasady. To wspaniałe uczucie móc od razu przejść do sedna sprawy i to jak się chce i z tą na którą ma się właśnie ochotę. To trzeba przeżyć.

Gość unur
śmieszą mnie te morały, że trzeba być nieźle zdesperowanym by płacić za sex. To trzeba tylko lubić!

Gość slovik
jak cie stac to dymaj

No skoro masz swoją stałą kobietę a chodzisz na dziwejry i ją zdradzasz to obyś od tych blaz jakiegoś syfa załapał... i tyle w temacie pozdro ;)

Gość laaaala
Unur powiem ci jedno jestes prawdziwą męską dziwką mam nadzieje że twoja żona ci sie kiedyś odwdzieczy za to że ją walisz po rogach powinna ci uciąć jaja huju złamany!

Gość unur
Wasi faceci też pewnie dymają inne laski, tylko wy tkwicie w przekonaniu że jesteście tymi jedynymi. Oj naiwne!!!!!

Gość Pannaowalna
Autorko! Mam to samo ale ja jestem z facetem 7 lat... Przyznam szczerze nie umiem odejść choć bardzo bym chciała, te obietnice zmiany.. Czytałam Twój list i tak jak bym o sobie czytała tylko, że my nie mieszkamy razem jeszcze.. Wiesz co ostatnio zrobił? schylałam się przy samochodzie na mieście poprawiałam buta a on pierdnął mi w twarz... Nie mam już sił.. Wystarczy jedno zle słowo a ja już trzęsę się z nerwów, nie mam cierpliwości.. Nic... Zbieram w sobie siły na odejście...

mam kolege,który ma problemy w małzeństwie i sam mi sie przyznał,że korzysta bo gdzies musi się rozładowac i wazam,że to może i jest ok na pewno w jego przypadku

Gość unur
do Pannaowalna O czym ty mówisz? Ten twój facet to zwykły debil. Bydło!

Gość seudonim
unur nie każdy jest taką kurwą i szmatą jak ty, wiec nie probuj sie dowartosciowywać haslami ze na pewno kazdy facet zdradza. jestes po prostu meskim scierwem, nadającym sie chyba tylko na kebab sam jestem facetem i nigdy przenigdy nie zdradzilbym zony bo bardzo ją kocham A tak poza tym, juz po męsku to brzydzilbym sie z taka panią spotykac, ktora ma jeszcze sperme innego w sobie, i ktora moze zaliczyc każdy To nadaje się tylko dla bardzo nieambitnych ludzi Żal mi ciebie biedny czlowieku

Gość unur
Człowieku w jakim świecie ty żyjesz? prostytutki nie mają spermy w sobie bo nie dadza ci d**y bez gumy! Chyba sam nie wiesz o czym mówisz. Poczekaj kilka lat, może zmienisz zdanie na ten temat a może naprawdę jesteś taki super*

Gość a ty seudonim
myslisz.ze siegnołes nieba