Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswerr

Czy wolelibyscie,zeby partner w przypadku zdrady wam o tym powiedzial?

Polecane posty

Gość aswerr

Jak to jest? Czy jesli wasz partner zdradzilby was np pod wplywem alkoholu gdzies na baletach to czy chcielibyscie,aby wam o tym powiedzial, czy nie? I dlaczego?

Gość fliskafu
gdyby to byla jednorazowa sytuacja wolalabym o tym nie wiedziec. ludzie robia glupie rzeczy ktorych bardzo pozniej zaluja i robia co w ich mocy by wiecej tego bledu nie popelnic. wiec ja wolalabym, zeby jednorazowy skok w bok zachowal dla siebie. gdyby mi o tym powiedzial nie moglabym juz z nim byc, nie szanowalabym siebie. gdyby zachowal to dla siebie ja nigdy nie musialabym o tym myslec, nie musialabym sie tym gryzc, zamartwiac, ryczec. ale gdyby wdal sie w romans, czy zdrady zdarzaly sie czesciej wolalabym zeby mi o tym powiedzial

Gość czy ja wiem.........
Dokładnie tak jak wyżej :)

Gość bogusiasiusia
Niechby powiedział od razu - wcześniej bym się z nim rozwiodła. A tak - oszukiwał mnie przy kolejnych jolciach...

Gość nie bój nic.
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Gość mam tak samo jak fliskafu
jedna zdrada ok-ale jakbym sie dowiedziala to niestety to bylby koniec,to prawda ,ze im mniej wiesz tym lepiej spisz.kiedys zdradzil mnie facet,kolezanka mi powiedziala i to co przezylam to byla tragedia.wiec o jednej zdradzie wolle nie wiedziec,jesli on zda sobie sprawe ze zrobil zle,ze nigdy wiecej.Ale niestety o stety prawda zawsze wychodzi na wierzch. romans za to przekreslilby wszystko

Gość oiujiujiji
sama nie wiem;/

Gość twój mąż
wolałabym aby nigdy tego nie zrobiła nie czy wiedziec czy nie wiedziec

Gość Wespazjan
a po cholerę miałby nam mówić? żeby rozwalić związek?

Gość zawsze wole wiedziec !!!
zdecydowanie! jakby nie powieddial, to bylaby podwojna zdrada a nawet gorzej

Gość Tak, poniewaz tylko w takim
wypadku moglabym sie go pozbyc ze swojego zycia

Gość ja się dowiedziałam przez
przypadek, coś nie tak było z moim facetem z zachowaniem i sprawdziłam komórkę a tam : śpisz ja nie mogę.... szlag mnie wtedy trafił nie wiedziałam co robić :( straszne to było.....

5 lat temu ale pamiętam i mówił ze niby nic się nie zdarzyło ale wolałabym żeby mi powiedział....niż miałam sama domyślać się

Wolałabym wiedzieć. Nic mnie tak nie boli jak kłamstwo - oczywiście, byłby to koniec związku, ale gdyby mi to sam powiedział to zachowałby w moich oczach resztki godności, dostał punkt za honor, że się sam przyznać i rozstanie przebiegłoby cywilnie.

Oczywiście, że tak. Nie ma nic gorszego niż oszukiwanie siebie na wzajem. Zdrada pod wpływem, czy nie pod wpływem pozostanie skurw****stwem i tyle, tutaj nie ma okoliczności łagodzących. Bo prawda jest najważniejsza ;D

no właśnie mi mój pan nie powiedział sama się dowiedzialam a wolałabym prawdę ale on się krył jak ten szczur

Gość nie, byleby nie było tak
ze wszyscy wokol o tym by wiedzili, oprócz mnie.

Gość Wespazjan
"zdecydowanie! jakby nie powieddial, to bylaby podwojna zdrada a nawet gorzej" a co za różnica, skoro i tak po związku? lepiej niech się nie przyznaje "Zdrada pod wpływem, czy nie pod wpływem pozostanie sk**w****stwem i tyle, tutaj nie ma okoliczności łagodzących. " więc nie ma sensu się przyznawać, bo i tak ani szczere wyrażenie skruchy, ani współpraca z sądem niczego nie zmienia bo nie ma okoliczności łagodzących... Jeśli to jest chwilowe i nie rozwala związku, to lepiej nie wiedzieć.