Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakak123

Nowy partner nie chce mieszkac u mnie po rozwodzie

Polecane posty

Gość mordeczkamalutka
masz rozwod i jeszcze sie nie dostalas nauczki?? jesli cie kocha to by mu takie rzeczy nie przeszkadzaly! bron swojej niezaleznosci jak rowniez przyszlosci swojego dziecka...mezczyzni przychodza i odchodza. ty sie dla niego poswiecisz a on ci wieksze schizy bedzie robil! ja bym wolala na swoim a jak mu sie nie podoba to droga wolna....

Gość kakak123
Dom jest przepisany na mnie tylko jako podział majątku porozwodwego ze spłatą do końca kwietnia 75 tys, ale notarialnie widnieje na mnie, niestety jak się dzieli majątkiem po rozwodzie to albo się dostaje pieniądze, albo się komus spłaca. Mojemu obecnemu partnerowi to się nie podoba, że ja mam płacic cos mojemu byłemu męzowi bo jego zdaniem nic nie powinien dostac a ja jestem naiwna, A dom był i mój i jego, Jeżeli chodzi o jego sytuacje i rozwód to też to jest dla mnie dziwne że żona zdradziła a on wszystk ozostawił i wziął kredyty bo jak mówił, dla świętego spokoju i żona była bez pracy więc za co by spłacała, a dzieci jego miałyby gorzej. To dla mnie trudna sytuacja. Jako DDA jego fochy, obrażania się i dziecinne smsy i impulsywne zachowania są w sytuacjach. Częśto potrafi wrzucic jakis granat podczas nieporozumienia i byc b. zlosliwy. W dodatku cokolwiek nie powiem on to bierze do siebie . Tłumacz , że jest DDA. Dodatkowo bardziej ja go podnosze na duchu niż on mnie. Jak mam ciężką sytuacje. Tak jak mówie lepiej wiem że zaczynac jest od początku ale dla mnie oznaczałoby to wyprowadzkę na wynajem z 3 dzieckiem i pozostawienie domu na niszczenie, bo domu się nie sprzedaje od tak. W dodatku nigdy nie wiem kiedy odzyskam pieniądze ze sprzedaży domu,

Myślę, że nowy partner wpadł na taki chytry plan: Ty sprzedasz swój dom i kupisz nowy ale własność będzie już Twoja i nowego partnera. Nie daj się wpuścić w maliny kobieto! Dziecko masz, musisz dbać o jej interes!

Zamieszka z Tobą i nie bedzie na swoim. Sam zostawił swojej byłej i musi wynająć. Gdyby się z Tobą rozstał to powtórka z rozrywki.Cwaniak Nie daj się,

Gość mordeczkamalutka
na cholere ci taki balst w postaci dziecinnego faceta??nie daj sie!

Gość kuropadwa
Autorko, z czego on żyje skoro płaci za wynajem, potem czynsz itd, do tego raty z kredytów i alimenty? Jakiś burżuj chyba. Może oczekiwałby, aby część kasy ze sprzedaży domu pokryła jego problemy finansowe? Poza tym ciekawe jak to było na rozprawie rozwodowej. Nie sądzę, aby mieli intercyzę, więc mieszkanie było ICH własnością pewnie. więc skoro ex w nim została, zobowiązano ją pewnie do spłaty połowy tego lokalu na rzecz męża. Jak to wygląda od str. prawnej Autorko? Ty pewnie masz jakąś wiedzę na ten temat z racji swoich doświadczeń. W życiu nie popełniłabym takiego błędu, do którego on Ciebie namawia. Nie ulegaj mu. Skończysz z ręką w nocniku.

Gość to jest proste jak drut
twoj nowy patner jest jelen i dal sie wycyckac bylej zonie. ale to jego problem a nie twoj . ty nie musisz byc idiotka tylko dlatego ze nowy dal sie wydoic ze wszystkiego. chcial tak to niech tak ma. pokaz mu ze sa inne kobiety niz jego byla zona i inni mezczyzni niz taki frajer jak on. i ze to tacy wlasnie mezczyzni maja szacunek ui kobiet a nie muly robocze dajace sie robic w chuja.