Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbccc

Objawy ciąży tuż po owulacji ?

Polecane posty

Gość bbbccc

Czy jest tu może jakaś babka, co czuła już swoją ciążę od samego początku, w sensie kilka dni po stosunku , po owulacji ? Współżyłam w dzień owulacji i jakiś dzień, dwa po dziwnie się jakoś czułam, jakieś takie rozpulchnione podbrzusze czuję, jakby lekki ból, 2-3 razy jakoś tak jakby mdło mi się zrobiło. Niby objawy na tym etapie to bzdura, ale może ktoś tak miał i potem okazało się, że jest w ciąży?

nie ma możliwości, bo o ciąży można mówić dopiero kilka dni po zagnieżdzeniu, które następuje 6-14dni po stosunku (średnio 10). Wtedy dopiero zaczyna wytwarzać się hormon ciążowy, więc wcześniejsze objawy to raczej efekt psychiki. Sama starałam się 6mies. i objawy ciąży miałam w każdym cyklu :)

Mnie dziwnie zaczęły pobolewać piersi. Na początku nie skojarzyłam, że może być to związane z ciążą, ale teraz jestem pewna. Jeśli nie jesteś pewna, najlepiej kupić test, ale taki o dużej czułości, bo mój pierwszy, który zrobiłam wyszedł negatywny, po tygodniu kupiłam następny i byłam nieco zaskoczona :-)