Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alli mc billl

czarne kreski wokół oczu???

Polecane posty

Gość alli mc billl

Jak zrobię sobie czarną kreskę na górnej powiece to wygladam strasznie :O :O a podoba mi się u innchy taka kreska. Dlaczego tak jest???? A jak zrobię na dole do już tragedia- wygladam jak smierć 😭 Jestem blondynką moze powinnam robić je brązowe??? Poradzcie dziewczyny.

Gość vanillasky..
a jaka masz oprawe oczu, karnacje?bo to wazne, no i moze za mocna te kreske robisz? ja mam zielone oczy i na codzien lepiej wygladam w brazowej, moze sprobuj tez?

Gość vanillasky..
albo sprobuj szara, tez moze byc ladnie:)

Własnie, lepsza brązowa... skoro jestes blondynka czarna kreska wyglada bardzo nienaturalnie i rób ją cienka, nie gruba.

Gość alli mc billl
jestem naturalną blondynką i mam jasną karnację. Kurde jak zrobię kreski to wygladam jak potwór 😭 Mam niebieskie oczy. spróbuję z brązem :)

Gość alli mc billl
a tak poza tym to nie umiem zrobić ładnej kreski - ręka mi się trzęsie :O Jak robicie te kreski???? Na prawym oku prawą ręką a na lewym lewą????

Ja tez juz nie robię kresek, bo jakoś niezbyt mi pasowały, ale ja jestem raczej brunetką.. I druga sprawa to taka jak u ciebie, ze nie miałam wprawy i żeby zrobić ładna kreskę, musiałam się sporo namęczyc.. Ale ja robiłam prawą ręką obie, bo jestem praworęczna.

Gość dshsdhhsd
czarne kółka wokół oczu wyglądają tanio i tandetnie, popatrz na Kate Middleton, ona to sobie robi, ohyda. Makijaż musisz dopasować do siebie, wiele kobiet wygląda najlepiej bez kresek, ew. z delikatnym podkreśleniem kacików oczu. Inaczej malujesz male, inaczej duże oczy, inaczej wypukłe inaczej zapadnięte. Jest mnóstwo wariantów, najlepiej się kogoś poradzić albo poeksperymentować.

Gość dfdsfef45r4
jak zle wyglaasz z kreska na dole to pewnie masz male oczy

Gość SingleLady87
Jak jesteś blondynką z jasną oprawą, to kreski zawsze będą wydawać się nie na miejscu - pamiętacie makijaż Kim Basinger z "9 i pół tygodnia"? TO dopiero było straszne, przez cały film zastanawiałam się, co Mickey Rourke widzi w ty m makijażu ;) Jasnowłose dziewczyny dużo lepiej wyglądają w brązach czy szarościach, takie kreski można też zrobić bez problemu na stałe, doświadczona linergistka dobierze odpowiedni kolor. W Krakowie makijaż permanentny można zrobić w studio Estetica i cena też nie jest specjalnie wygórowana.

Gość cikita
to zalezy tez jakie masz osadzone oczy czy gleboko, czy bardziej skierowane w strone nosa badz na zewnatrz twarzy. kreska ktora otacza cale oko wyglada ohydnie zwlaszca jesli ktos ma jasna karnacje, poza tym efekt jest odwrocony od pozadanego bo optycznie zmniejsza oko. Najlepiej poprowadzic reske na od polowy gornej powieki do zewnetrznego kacika i troche wyciagnac troche do gory potem dopracowac cieniem i efekt duzo ladniejszy niz te kiczowate czarne obramowki wokol oczu ;P

Gość gość
Na dole taki makijaż pomniejsza oko i nie wygląda to dobrze. Ja mam kreski na górnej powiece zrobione w http://www.biotekpolska.pl są bardzo delikatne i wyglądają naprawdę dobrze, dodatkowo nie muszę martwić, że się rozmażą.