Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Bo dużo tu ludzi się udziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 10, 2011 jako rozrywkę - 80% jako źródło wiedzy - 20% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
estreellkkaa 0 Napisano Sierpień 10, 2011 ja jako rozrywkę czasem sie wyżalę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 10, 2011 rozrywke - 90% wiedza - 5% spowiedź - 5% 90+5+5=100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DiamandeUK Napisano Sierpień 10, 2011 Podnoszenie wlasnej wartosci 60% Rozrywka 30% Prowokacje 10% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwertyuiopqwertyuiopop Napisano Sierpień 10, 2011 jako wyrocznię delficką! ostatnie zdanie w moim życiu, w podejmowaniu decyzji ma kafeteria rzecz jasna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Ewa który dział najbardziej lubisz do rozrywki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pseudonim K Napisano Sierpień 10, 2011 rozrywka, oraz zrodlo wiedzy o ludziach. nikt w normalnym swiecie nie otwiera sie tak jak na kafe i poznaje w ten sposob nature ludzką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 10, 2011 każdy się nadaje śmieszne nie są działy, tylko ludzie, którzy na nich piszą wchodze na 3 działy ogólny, gotowanie/dom/ogród i rozwodnicy/eks/wdowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolegazgrubymiokularami Napisano Sierpień 10, 2011 Ubaw po pachy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Wiele tu można dowiedzieć się o ludziach . To prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Sierpień 10, 2011 rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 10, 2011 wyrzucam tutaj swoje życiowe gówna, ale kafe traktuję także jako rozrywke. Jest to dla mnie tez miejsce, w którym mogę zawsze znaleźć kompana do picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 10, 2011 oczywiście,że rozrywka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Ewa33 oczywistym jest że już jeśli to ludzie dostarczają rozrywki, a nie działy . Ogólny chyba najlepszy do rozrywki niż jako źródło wiedzy. Tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 10, 2011 ale większość ludzi nie pisze tutaj prawdy, więc ja bym nie traktowała poważnie "wiedzy psychologicznej" tu nabytej można sobie wyrobić ew. poglad na to, jak ludzie by chcieli żyć czy co miec i jakimi być, niż informować sie o rzeczywistości, w jakiej zyją (choćby topik o ręcznikach, któraś tam piszę, że wymienia po każdym wycierania czy druga - że ma 5 czy 6 ręczników tylko dla siebie; obstawiam, że albo kłamią, albo mają nerwicę natręctw, ale raczej to pierwsze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Vodka czyli kafe to tak jakby przyjaciel twój ? Blowwww i tylko rozrywka ? Nic poza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Traktuje kafeterie jak wszystko wyżej wymienione, dzien bez kafe = dzien stracony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 10, 2011 No kurde lubię tu wchodzić bo zawsze mogę pogadać z ludźmi których lubię no i właściwie tylko to..a no i czasem się podszywam ale to jak mnie ktoś wkurwi ..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 10, 2011 chyba coś w tym stylu. większości rzeczy, których tutaj opowiadam nie powiedziałabym w realu nikomu, z reszta kto chciałby słuchać? A tutaj pisze czasami jak we własnym pamiętniku. A znajomi, niestety na nadążają za tempem moich potrzecb alkoholowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Ewa nie pisząc prawdy też w pewien sposób zdradzamy prawdę o sobie . Tu wszystko jest prawdą. Mówię ci. Z ręcznikami to pewnie kłamią . Absolutne minimum to 8 . Papierzany bąk dziękujemy za szczerość . Ceni się . Blowww lubisz mnie ? :( Vodka bo ty jesteś egoistką i nie zdajesz sobie z tego sprawy . A mało kto chce egoistów słuchać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 10, 2011 Men, problem wlasnie w tym, ze ja doskonale sobie zdaje z tego sprawe. Egoista jest przeciez kazdy, nie wiedziales o tym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 10, 2011 ale powiedz mi Men, gdzie TY, upatrujesz moj egoizm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Nie każdy . Wyolbrzymiasz znaczenia egoizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffffffhytujt Napisano Sierpień 10, 2011 u ewy wszyscy są chorzy albo klamią... ale według bibli to Ty jestes tą grzesznicą i zdradziecką rusałką bagienną:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Vodka w między wierszach . Masz jeszcze zaburzenia emocjonalne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Sierpień 10, 2011 Men, chciałabym, abyś podał mi konkretny przykład mojego egoizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue_cockroach 0 Napisano Sierpień 10, 2011 70% pomoc 30% rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Vodka może później, teraz mi się nie chce . Pracuj nad sobą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Ciekawe proporcję widzę . Hm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach