Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 7

Jak traktujecie kafeterię ? Bardziej jako rozrywkę , spowiedź, pomoc itp. ?

Polecane posty

Gość DiamandeUK
Podnoszenie wlasnej wartosci 60% Rozrywka 30% Prowokacje 10%

Gość qwertyuiopqwertyuiopop
jako wyrocznię delficką! ostatnie zdanie w moim życiu, w podejmowaniu decyzji ma kafeteria rzecz jasna!!!

Gość do pseudonim K
rozrywka, oraz zrodlo wiedzy o ludziach. nikt w normalnym swiecie nie otwiera sie tak jak na kafe i poznaje w ten sposob nature ludzką :classic_cool:

każdy się nadaje śmieszne nie są działy, tylko ludzie, którzy na nich piszą wchodze na 3 działy ogólny, gotowanie/dom/ogród i rozwodnicy/eks/wdowcy

Gość Kolegazgrubymiokularami
Ubaw po pachy.

wyrzucam tutaj swoje życiowe gówna, ale kafe traktuję także jako rozrywke. Jest to dla mnie tez miejsce, w którym mogę zawsze znaleźć kompana do picia :classic_cool:

ale większość ludzi nie pisze tutaj prawdy, więc ja bym nie traktowała poważnie "wiedzy psychologicznej" tu nabytej można sobie wyrobić ew. poglad na to, jak ludzie by chcieli żyć czy co miec i jakimi być, niż informować sie o rzeczywistości, w jakiej zyją (choćby topik o ręcznikach, któraś tam piszę, że wymienia po każdym wycierania czy druga - że ma 5 czy 6 ręczników tylko dla siebie; obstawiam, że albo kłamią, albo mają nerwicę natręctw, ale raczej to pierwsze)

No kurde lubię tu wchodzić bo zawsze mogę pogadać z ludźmi których lubię :classic_cool:no i właściwie tylko to..a no i czasem się podszywam :classic_cool: ale to jak mnie ktoś wkurwi ..:D

chyba coś w tym stylu. większości rzeczy, których tutaj opowiadam nie powiedziałabym w realu nikomu, z reszta kto chciałby słuchać? A tutaj pisze czasami jak we własnym pamiętniku. A znajomi, niestety na nadążają za tempem moich potrzecb alkoholowych.

Ewa nie pisząc prawdy też w pewien sposób zdradzamy prawdę o sobie . Tu wszystko jest prawdą. Mówię ci. Z ręcznikami to pewnie kłamią . Absolutne minimum to 8 . Papierzany bąk dziękujemy za szczerość . Ceni się . Blowww lubisz mnie ? :( Vodka bo ty jesteś egoistką i nie zdajesz sobie z tego sprawy . A mało kto chce egoistów słuchać .

Men, problem wlasnie w tym, ze ja doskonale sobie zdaje z tego sprawe. Egoista jest przeciez kazdy, nie wiedziales o tym ?

Gość ffffffffhytujt
u ewy wszyscy są chorzy albo klamią... ale według bibli to Ty jestes tą grzesznicą i zdradziecką rusałką bagienną:p

Men, chciałabym, abyś podał mi konkretny przykład mojego egoizmu.