Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

Gość zalezy mi bardzo .....
kochani, dzieki za podbijanie tematu:p

rffre - a daja Tobie, chociaz od czasu do czasu, poprowadzic te tramwaje? ;) E, to zle nie masz :) Wazne, ze na swoim (no ... prawie ;) ). A tak przy okazji ... to ile Ty wazysz? oO Chyba nie glodujesz? ;) toja - no to trzeba Kath zapytac, imie przeciez i tak znam ;) Zreszta po co mi te dane? Mnie chodzilo o ... test :) ... pozniej stalem sie nawet altruista ;) Mieszkam daleeeeeeeeeeko.

Gość rffre
nie głoduję, a ważę w sam raz :), tylko po prostu dość często moja kochana mamusia mnie zaopatrzy w coś co mogę zamrozić ;) Tramwajami śmigam jak trzeba, myślę, że któregoś dnia powiadomią o mnie w wiadomościach (szalona tramwajarka(?) jeżdzi nie po torach ;) ) , a tak poza tym może wydasz pieniądze na hospicjum? albo dla schroniska?

Gość rffre
u mnie w miescie dosc czesto kradli rowery, nawet z klatek schodowych.. ale mamy tez rower miejski :D

rffre - oj Ty niedobra, jak mozesz :( Normalnie mi sie teraz smutno zrobilo jak sobie pomyslalem o hospicjach, schroniskach. Ladnie to tak sie bawic moimi uczuciami? :( No dobrze ... juz sie pozbieralem: 1. jedna osoba (o ile to nie jest Bill Gates i jego fundacja ;)) ... swiata nie zbawi 2. zawsze moglem liczyc tylko na siebie i pewnie przez to nie posiadam jakos zbyt wielkich odruchow serca - w sumie to nie wiem co mnie dzis naszlo ... a tak, testowanie ;) toja - no ladnie, to ja mam teraz Twoaj ciekawosc zaspokajac? macie konto w mbanku, eruobanku? :D

ja w PKO ale tak mnie już normalnie denerwuje ten bank, że szok. żeby biedną studentkę za przelewy, i prowadzenie konta ograbiać

Gość rffre
ja tez nie mam odruchów serca, w sumie zawsze twardo stąpam po ziemi, ale zwierzęta i dzieci , ktore umieraja, to jedyne co mnie potrafi wzruszyc, bo to od nich nie zalezy,ani troche ,ze maja taki los.. i zawsze na to dam jakiś grosz, jak tylko moge to pomoge. nie mam tam konta ;P

toja - oj, to nieladnie!!! Powinnas im to wygarnac, moze trafisz na kogos mojego pokroju i przeleje Tobie z konta jakiejs zamoznej osoby pare setek ... tysiecy ... no pewnie juz o milionach myslalas? ;) Zawsze mozesz zmienic, czy sie latwo przywiazujesz?

Gość rffre
u mnie za przelewy nie biorą, ale za karte z debetem i prowadzenie konta juz tak... wrrr

Gość rffre
dla mnie to jest tragedia, okropna, bo zrobili mu to na pewno ludzie.. ale ja wole pomoc tak ,ze tak ujme wlasnorecznie, np.wziac psa, albo isc do hospicjum i wtedy pomoc.

Gość bytrtuiok
dobra to charity szop uk

No smutno sie robi, o ... to moze zrobimy tak - wez psa ... a ja bede finansowal jego utrzymanie = bede mial pewnosc, ze pienaidze ida na sluszny cel. Bo jesli tak sie zastanowic nad ta strona - to skad niby wiadomo, ze te pieniadze trafia akurat do tego psiaka? Raczej tak to nie dziala, bo maja inne "aukcje" a konto jest wszedzie to samo. Zatem pewnie ludzie finansuja Towarzystwo. toja - na to niestety trzeba tez byc gotowym, swiat nie jest idealny.

Gość rffre
już wzielam psa i znalazlam mu dom z ogrodkiem :)

Gość rffre
jeśli byliby uczciwi , to by liczyli ile powinno iśc na psiaka,ale nigdy nie wiadomo..

No i znowu ten sam wniosek - na ludzi trzeba uwazac, bo zdarzaja sie przypadki nieuczciowsci. A jak ja chcialem sprawdzic uczciwosc ... to nikt nie chcial :D

kurcze ja marze o psie, ale mieszkam sama, i nie mam czasu niestety na wyprowadzanie psa, a psu powinno poświęcać się czas.

ojj nie na tyle to mnie nie stać jednak hehe :P jak skończę studia, postawie sobie piękny domek z tarasikiem to owszem

Gość rffre
ja jak tylko bede miała juz swoj dom, to tyle ile bede mogla przygarnac zwierzakow, to przygarne :), zeby byly czyste zadbane i najedzone ;), a do ludzi nie mam tyle serca, co do zwierzakow..