Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

Zależy mi bardzo na sprzedaży, ponieważ potrzebuję pieniążków. Rozmiar 38, dł. wkładki 24,7cm, wys. obcasa 11,5cm http://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/wyprzedaz-50-dzety-rozm-38--18704795.jpg Rozmiar 38, dł wkładki 24,5cm, wys. obcasa 10cm http://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/przesliczne-buciki-rozm-38-15993555.jpg Rozmiar 38, dł wkładki 24,5cm wys. obcasa 10cm http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/szpileczki-ccc-rozm-38-13897671.jpg Rozmiar 38/40 (M/L), Funky'n'soul http://stylio.pl/zdjecia/365/365659_l/kasinek93/Spodnie+%3Bd.jpg Zależy mi na szybkiej sprzedaży, dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany to cenowo na pewno się dogadamy:) oto mail: olka.b8@gmail.com Mogę wystawić je również na all. po wczesniejszym ustaleniu seny itp.

Gość Dobry duszyczek
Hey, ja akurat mam sporo pieniedzy, skad jestes? 2000-3000zl moge Tobie dac :)

to nie jest zabawne... chcę to sprzedać po normalnych cenach...

potrzebuję ok. 130zł. tak więc ratowałoby mnie za to wszystko własnie tyle.. + dołożyłabym coś gratis..

Gość biker piaseczno
bez obrazy ale brzydkie strasznie te spodnie wogóle nie kobiece ,kto uważa tak samo niech łapka w górę

to są młodzieżowe:)) ja miałam do niedawna taki styl ubierania :P i wiem, że nie każdemu musi się podobać natomiast do mnei pasował gdyż na codzień tańczyłam:)

Gość Dobry duszyczek
To zrobimy tak - ja Tobie przeleje 200zl a Ty wyrzucisz te rzeczy do smieci, ok? Ja naprawde nie mam juz co robic z pieniedzmi, dlatego szukam roznorodnynch sposobow na to, zeby sie ich troche pozbyc.

ta na pewno.. nie rób sobie żartów:( ja naprawdę potrzebuję tej kasy..

Zgodzę się żebyś mi przelał ale w zamian ja wyślę Tobie te rzeczy i najwyżej sam je wyrzucisz, ok?

Gość Dobry duszyczek
No nie robie sobie zartow!!! Nie mam 10 lat. W sumie to mam 30 :o To moze chociaz dasz sie przetestowac? - swoja uczciwosc, ktora jest teraz pod presja pieniadza. Przeleje na Twoje konto 200zl ... i sie umowimy, ze mi je oddasz. Oczywiscie mnie nie znasz, ja nie znam Ciebie, zatem praktycznie moglabys ich nie odsylac i wziac, i nikt Tobie nic nie zrobi. Ale bysmy testowali Twoja uczciwosc - oczywiscie tutaj musialabys zapewnic, ze je odeslesz. Zatem, czy zlamalabys swoje slowo dla 200zl, ktorych potrzebujesz, czy tez uczciwosc by zwyciezyla? :)

Gość Dobry duszyczek
A nie, tak to nie - to Ty musisz wyrzucic, bo chodzi o zabawe, testy - z mojego punktu widzenia, bo mi dasz slowo, ze wyrzucisz ... a przeciez mozesz je chciec ponownie sprzedac. Zatem znowu - wlasnej slowo, czy chec pieniadza? ;) Uwielbiam takie testy, zarabioam 8000zl netto i dla mnie pieniadz juz teraz nie ma zadnego znaczenia, zatem nic bym nie zrobil dla kasy, bo mam jej po prostu nadmiar, ale ciekawia mnie zachowania ludzi, ktorzy sa pod presja pieniadza :)

no dzieki bardzo ale nie bede się bawić w żadne testy itp. chce uczciwie te pieniądze zarobić a nie przez na swoj sposob 'zebranie' :O

tojatujestem - wywyższasz sie bo masz kase?:O żałosne:) nie jestem żadną dziwką ani nic z tych rzeczy:) ludzie ogarnijcie sie i bez taich propozycji mi tu prosze!

Gość Dobry duszyczek
Ale co to znaczy uczciwie? No przeciez zarobisz uczciwie :) I sie nie martw moimi zachciankami, ot co - takie zycie, czasami mozna zyskac tylko przez to, ze znajdziesz sie w odpowiednim miejscu ... w odpowiednim czasie :) Moja propozycje nie sa niemoralne :)

Gość madziunka12444566
za ile sprzedaz te czarne buty z drugiego linka??

9,99 podaj maila

Gość madziunka12444566
a masz jeszcze cos na sprzedaz ? musze najpierw stope zmierzyc czy nie bede za duze

Ciagle sie zastanawiam czy nie sprzedac siebie ale te oferty takie marne troche.

Gość madziunka12444566
moze jaies adidasy ?? kurtki itp ? bylabym zaisteresowana

Katherines - to by trzeba sie inaczej umowic, ze oddasz np. najpozniej za miesiac, dzieki czemu bedziesz miala motywacje, by znalezc prace ;) A za miesiac mozesz sie zglosic do mnie po 400zl, 200zl mi oddasz ... a kolejne 200zl bedziesz miala do nastepnego miesiaca ;)

Katherines - no wlasnie znajdziesz, bo bedziesz musiala mi oddac ;) Motywacja bedzie. A jak nie - to juz pisalem, pozyczysz znowu ode mnie, ze mna mozna wszystko ;)

tojatujestem ale to nie sa jakies kokosy, po prostu pracuje juz 5 lat, to co moglem sobie kupic juz kupilem, jak oplace rachunki to mi co miesiac zostaje 4000zl. Juz i tak nie mam na co kasy wydawac to glownie oszczedzam, albo kupuje jakies rzeczy na sile, ostatnio kupilem termometr do mierzenia temperatury na podczerwien za 300zl, a i tak tego nie uzywam :D