Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

Gość rffre
tojatujestem < widze podobne myslenie mamy ;)

To moze ja Wam wybuduje domek z ogrooooodem, zamieszkacie tam razem i bedziecie mialy 10 psow, 12 kotow, 3 swinki morskie i jednego jelenia? ;)

Gość rffre
ja bym wolała zwykłe świnki , a nie morskie ;), a tak serio to samemu trzeba na swoj dom zarobic , niestety ;P

no pewnie!!!!! faceci to już niestety gatunek wymierający hihihihih kobiety same sobie powinny radzić ze wszystkim :P

Gość rffre
eh dokladnie wymierajacy.. nie ma juz porzadnych facetow :/

Gość o kurde nie wierze, to musi
byc jakis przekret zeby kase za darmo dawac??? jak tak to ja chetnie przyjme kazda ilość mam 2 kierunki studiow na glowie, w tym 1 zaocznie, czyli place, zyje jak na razie z oszczednosci, ale chyba sie uda dostac staz na jesieni (ale wiecie, ile placa na stazu)

Gość rffre
zajęci , albo za niscy dla mnie (i nie , że ja, tylko się mną wtdy nie interesują!!!!) ;(

Gość rffre
dokładnie.. ehh biedne jestesmy ;P

mam w nordei - a co to przeszkadza? przeciez naprzeciw kilkuset zlotych które jestes gotów podarowac kwota za przelew nie jest wielka. chyba, że przelewasz mi 200zł, ja Ci je uczciwie oddaje i masz zapewnione obroty na koncie - niektore banki tego wymagają, żeby nie palcic za prowadzenie rachunku. Innych opcji nie widze... chyba, że masz wirusa jakiegoś... i potrzebne Ci dane innych osób? bo nie wierze, by ktos chciał za darmo kase oddawac!

Gość rffre
ja sama mam o 2 cm mniej ;), taka mała żyrafa ze mnie :P

Gość rffre
chociaż mnie mój wzrost raczej cieszy, długie nogi, ładna buzia i nie jest źle ;) , gorzej ze znalezieniem długich spodni :P

a ja mam 157 i tez mi sie podoba moj wzrost ;-)

o kurde nie wierze, to musi - hehe, uwielbiam Twoje teorie spiskowe. Chodzi o to, ze jesli to mialaby byc zabawa w uczciwosc, to nie bede czekal jeden dzien za tym, by sie tego dowiedziec :) W tym samym banku przelewy "ida" w czasie rzeczywistym. rffre - oO I Ty myslisz, ze po takim opisie toja nie zasugeruje, bys sie pokazala? ;) toja - niestety, co zrobic? :( ;)

Gość rffre
nie pokazuję publicznie i na forach swojego lica, bo nie wiem, kto potem go gdzie użyje ;)

aha, czyli nie chce Ci sie czekac, ok - w sumie na co dzien nikomu nie proponuja kasy w zamian za uczciowsc, wiec nie mam co zalowac.

Gość rffre
publicznie, na forach *

rffre - oj, no przeciez o to nie smialbym prosic, ale po nogach ... ... choinka, teraz sie tak zastanawiam ... bo moze po nogach Cie rozpoznaja ;) Ja przewaznie pokazuje reke ... chwilka ... sie przebiore ...