Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

re- Nie wiem co ja sobie wyobrazam z ta reka ... tzn. wiem co sobie wyobrazam ta reka ;) A moze te nogi wcale nie sa takie dlugie? Pozwol Nam ocenic ;) o kurde - na co dzien to nie, ale uczciwa osoba ma cos wiecej, niz tylko pieniadze, pozytywne przekonanie na swoj temat :)

Gość rffre
niektórzy by mogli i co wtedy? ;) musiałabym się maskować i nie chodziś w sukienkach :P

Gość rffre
moje spodnie, a wlasciwie trudnosc w ich znalezieniu mowi mi, ze mam długie :P ojj dresik to jest komfort :)))

A Wy moze jestescie siostry blizniaczki, ktore o istnieniu ... drugiej z Was nie macie zielonego pojecia? ;)

teraz są modne rurki takie podwinięte za krótkie ja mam 165 i na upartego tak robie :P a ty widzisz masz problem z głowy

toja - pewnie mialyscie miec po 172,5cm, ale rffre zagarnela sobie Twoje 7,5cm ;)

Gość rffre
ale jak je odwijam to jest taki ślad :(, a muszę mieć długość 34 lub 36 , a to jest naprawde bardzo rzadkie

Gość rffre
haha, może Ci zgarnęłam te pare cm, kto wie ;)

to legginsy są elastyczne ale pewnie Cię jeszcze bardziej wyszczuplają:) to pozostają sukienki itp:) ale ile też można co

Gość rffre
uwielbiam sukienki, tylko rajstopy i ponczochy po jednym uzyciu wiadomo, do kosza, to jest denerwujace.. a legginsy czasem noszę, jak są takie dłuższe, bo powiem Ci , ze wiele sięga mi do polowy łydki :P

Wiedzialem, no wiedzialem, zamiast - gdy sie pojawialy pierwsze oznaki zboczenia ... ... na tematy odziezowe ... stanowczo zareagowac ... to ja tego nie uczynilem :( ;)

a no widzisz, to część naszego życia!!!! bez tego nie da rady. Gdyby nie ubrania to moje konto normalnie pękało by w szwach :P:P

To moze Ty tez chcesz sprzedac jakies buty i ciuchy? Topik odpowiedni ;) Ja sem ... duszyczka :x

Gość rffre
ojjj tak mi tez sie duzo pieniazkow przez to zbywa ;)

Gość rffre
duszyczka sie przebiera :) moze gdzies wybyl ;)

czyli dobra duszyczka się przeobraziła? ja to normalnie mam tak wypchaną szafę, że jak bym zaczeła to wszystko sprzedawać to szok, butów tez trochę bym naliczyła , to normalnie uzależnienie już

Gość rffre
to się dwie zakupocholiczki spotkały ;) ja juz przystopowalam lekko, ale ostatnio 3 worki wielkie ciuchow oddalam i jeden butow..az mi wstyd,ze tyle kasy na ciuchy.. :P

Gość rffre
do jutra i smacznego!! :)

Bratnie ... to znaczy ... siostrzane dusze, jak nic :) toja - sorry, ze przeze mnie glodowalas ... w sumie to przez rffre, bo gdyby nie zaczela pisac o swoich nogach, co spowodowalo zboczenie z glownego tematu ... to bys juz dawno temu zaspokoila swoj apetety, zatem czuje sie rozgrzeszony :)

Gość rffre
no proszę tutaj na moje nogi nie spychać winy :P nie moja , że takie urosły ;)

A ktore wymiara zaleza od Ciebie? Co jeszcze Tobie - i do jakich rozmiarow - uroslo, i to nie Twoja wina? ;)

Gość naga prawda oooo
dobryduszyczku jak masz za dużo pieniedzy to podziel się ale nie z pustymi laskami które tylko chcą ciuchów i kosmetyków ( bylabym zakłamana gdybym powiedziała że ja też nie lubie, owszem lubie) ale zobacz ile jest potrzebujących, kup np. 10 kg karmy do schroniska podziel sie tym, albo zostań wolontariuszem. Gdybym miała czas i środki to bym chodziła do hospicjum albo do centrum chorych na raka, można też być wolontariuszem w schronisku. Ale pewnie jesteś zbyt leniwy. wolisz wydawać kasę albo opowiadać takie rzeczy w necie by pustaki się podniecały i usiłowały Cie zdobyć a pewnie masz 1 tys zł na koncie i kończysz gimnazjum :o

Gość rffre
hahaha :P tu i ówdzie mi urosło , ale nie narzekam ;) zależy ode mnie np. mój brzuch , czy ogólnie szerokość, ale nie długośc ;)