Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

Gość rffre
jutro też bedziemy :) , ojj na basen też bym się przeszła :)

tojatujestem - ah, to w takim celu jesz ... ... zeby moc spalic ;) Nie moge obiecac, ze jutro nie bede testowal niczego innego ;)

no ja to na rowerku śmigam, na basenik chodzę aż sama w szoku jestem że mi się chce:P dobra już teraz to uciekam to bye :D

Gość rffre
bedziesz musiał nas odwiedzic :)

toja - bardzo dobrze :) rffre no pewnie ... ciagle czekam az zaczniecie pisac o bieliznie ;)

Gość rffre
hahaha ;), bo jeszcze zaraz o zdjęcia poprosisz :P

Gość rffre
nie będę rozbudzać Twojej fantazji tak na wieczór ;)

2 late ;) To moze zdjecie skarpetek ... i fotka stop ;) ... by sprawdzic, czy Twoj wzrost jest wprost proporcjonalny do dlugosci odnog konczyn dolnych.

Fajne te Twoje stopki :) Ale widac, iz dbasz o to, zeby Tobie bylo cieplo :) btw. to jest kot obdarty ze skory (siersci)? oO

Gość rffre
matko, czemu obdarty? wszytskie zwierzaka mają takie "poduszeczki" na stopkach ;)

Gość rffre
:D mają 26 cm :P więc w sumie ponad 1/4 metra jest

Gość rffre
przestraszylam sie tego kota :P tak i do tego zawsze jest to ten właśnie sam facet :D, nie wazne jakie państwo, zawsze jest ze mna :]

Wierny ... ... Twoim stopom ;) No dobrze, stop ... staje sie monotematyczny ... to jaka, inna, czescia Twojego ciala teraz sie zajmiemy? ;)

Gość rffre
plecy mam cudne :)

Eh, no i wpadlem, bo teraz za zadne skarby nie chce Twoich fotek ... ... tylko delikatnymi ruchami dloni je muskac, obejmowac, calowac (oczywiscie nie dlonia ;) ) ... no itd., pewnie doskonale wiesz o co chodzi :(

Gość rffre
dobrze wiem o co chodzi, brakuje mi tego od jakiś 2 miesięcy, ehhhh..

No to teraz przez Twoje plecy oboje wzdychamy :( Widzisz co narobilas? :P Nie moglas tak napisac o swojej szyi? A nie, bo ona tez pociaga ... w sumie to chetniej bym calowal Twoja szyje ... niz plecy, ktore pewnie by sie zadowolily dotykiem. Qrcze, to nie mam pomyslu o czym moglabys napisac ... zeby nie pociagalo ;)

Gość rffre
dobra, bo ja za chwile umre, a w sumie uschne.. ah tak szyja i czasem zahaczyć o plecy.. mmmmmmmmm, ah i tak na skroniach..

Jak to czasem? - jak juz zahaczac ... to czesto ;) Lizac po skroniach? Hmmm ... no w sumie jak juz lizac ... to cala Ciebie ... no to o skronie tez mozna zahaczyc, a co tam, raz sie zyje ;) No OK ... ja w sumie zaraz chyba eksploduje, to ide sobie troche ciezarow poprzerzucac - czuje, ze dzis nie bede mial z tym zadnych problemow, tak mnie energia rozpiera ;) Mam nadzieje, ze jednak sie rozmyslisz i nie umrzesz ;) 🖐️

Gość rffre
ja chyba też idę się ogarnąć coś muszę kreatywnego porobić ;) koniec fantazji ;) miłego wieczoru :)

Pa, milego malowania ;) ... o ile nie jestes noga w tej dziedz ... stoj, znowu o konczynach :o Naprawde mam juz siebie dosyc, ale daje ... ciala ... o matko, wybacz, to samoistnie tak ... uszyjnie (tfu ... usilnie) staram sie nad soba zapanowac ;) Pa.

Gość rffre
noga nie jestem ;) nawet lubię :) ahhh mam nadzieje,ze chociaz jakieś sny takie bede miała ;)