Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy mi bardzo .....

BUTY I CIUCHY!

Polecane posty

Gość lalalalalalalalaala
Te pierwsze buty sa fajne. Jaki rozmiar i za ile??

Gość Mia Mia Mua
ciekawe, bo juz te same buty ktos kiedys pokazywal, ze niby nie mogla sie zdecydowac ktore kupic. Ktos tu klamie!

Kath hobby mam komputerowe, no, ale ono nie jest az takie drogie, moj komputer ma wartosc ok. 15 000zl :D Dlatego tak chcialem sie troche zabawic w rozdawanie ;)

Mia Mia Mua - no moze w koncu sie zdecydowala, albo ktos jej zaoferowal pieniadze za to, ze je wyrzuci, wziela pieniadze i nie wyrzucila a sprzedaje ponownie ;)

Zeby to bylo takie latwe, probowalem z autorka i sie nie dalo. Z Toba pewnie byloby tak samo, gdybym chcial Tobie dac np. 1000-2000-3000zl to i tak bys sie nie zgodzila, bo przeciez tak za nic ... to nie wypada. I badz ty madry :(

tak sie nie uda,ponieweważ własnie sprawdziłąm stan konta: Środki dostępne:-36,33PLN Saldo:-36,15PLN supcio :]

Witam ponownie:) buty jestem w stanie sprzedać za 40zł/pare lub ewentualnie gdyby ktopś był chętny na wiecej niż pare to mogę obniżyć..:)

podnosze;)

Gość rffre
bez żartów? to nie możliwe, zeby ktos dawał pieniądze za darmo.. moja szkoła kosztuje 650 miesięcznie , a mieszkanie 750, nie chciałbyś się może troszkę dołożyć?;)

Ty ... co jest bardziej niemozliwe to fakt ... ze osoby nie chca tych pieniedzy brac :D Normalnie odzyskuje wiare w ludzi ... no, do momentu przeczytania Twojej wypowiedz ;)

Gość rffre
ja żartuje, przecież jak widać daję radę :] i to już 2 lata :]

Oj, no pewnie, ze widac, iz dajesz rade ;) A ile lat Tobie zostalo? - studiow :P 650zl szkola, 10 czy 12 rocznych rat? 750zl mieszkanie - kawalerka? 600zl - jedzenie. 400zl - samochod. 500zl - na cokolwiek. 500zl - comiesieczne oszczednosci. Az tak zle to nie zarabiasz :)

Gość rffre
jeszcze rok, a platne, bo nie ma takich państwowych niestety :/ , a auta nie mam, śmigam tramwajami ;), mieszkanie na pół z drugą osobą, oszczędności torszkę mniejsze, bo 300 zł na miesiac, a czasem niestety nic, jak mam powazniejsze zakupy.. na jedzenie tylo to nie wydaje, gdzies z 300-400 ;).