zyciedaleko 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Kochani, Czy wiecie moze lub znacie osoby dojrzale pracujace w UK? Tzn nie zrozumcie mnie zle ;] Chodzi mi o jakis pomysl i ocene sytuacji. Moja mama kobitka 45lat, po angielsku nic i jakos nie wydaje mi sie zeby sie nauczyla zbyt duzo... Czy wiecie moze gdzie sie zglosic lub gdzie poszukac pracy dla takiej osoby? Jakiejkolwiek, i tak zarobi wiecej niz w Polsce... macie jakies pomysly? Dzieki xx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cz-a-r-o-w-n-i-c-a Napisano Sierpień 10, 2011 A dlaczego mame od razu do UK wysylasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggdgfgeth Napisano Sierpień 10, 2011 Obawiam sie ze jedynie jakies sprzatanie moze w hotelach poszukajcie? restauracjach albo biurowcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciedaleko 0 Napisano Sierpień 10, 2011 nie wysylam Mamy do UK tylko chce zeby do mnei przyjechala :) Kiedys moja pierwsza praca to byla taka fabryka kolo Heathrow tam duzo Polkow pracowalo wlasnie w Mamy wieku, nikt nie mowil po angielsku i tak sie zastanawiam jakby ja 'wkrecic' gdzies w takie miejsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggdgfgeth Napisano Sierpień 10, 2011 To probuj ja osobiscie tez pracowalam w roznych miejsacach typu tasma, fabryka itd i wiem jakie to bylo okropne napewno nie chciala bym zeby moja mama tam pracowala. Wydaje mi sie ze sprzatanie jest duzo lepsze dla kobiety zwlaszcza w takim wieku, spokojnie nikt jej nie goni w cieple itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciedaleko 0 Napisano Sierpień 10, 2011 no w tej fabryce gdzie ja bylam to akurat praca byla dobra, bo cieplutko i spokojnie, trzeba bylo tylko wycierac talerze co wyjezdzaja z maszyny takze naprawde ok. Ale nie mam zbyt duzego doswiadczenia w tym :) A moze znasz/znacie jakies agencje pracy ktore sie tym zajmuja? Dzieki za odpowiedzi xx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggdgfgeth Napisano Sierpień 10, 2011 Nie jestem z Londynu tylko Manchester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie języczna, Napisano Sierpień 12, 2011 teraz to juz wszędzie tylko z podstawą języka, inaczej nie ma szans na pracę, fabryki,taśmy,linie produkcyjne - polecam, nie tak żle ,godziny zapewnione a w międzyczasie może uczyc sie jezyka, jesli chodzi o sprzatania-nie polecam, nie ma pewnych godzi a tym samym pewnej kasy, a sprzatanie w hotelu to masakra ! ciężej niz na tasmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach