Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobiccc

co z moim związkiem

Polecane posty

Gość niewiemcorobiccc

jestesy razem 6,5 roku, ja mam 28 lat on 40 lat. nie mieszkamy razem., nie jestemsy zareczeni, nie ma na razie widoku ślubu...to dziwne, co? On jz kiedys miał zone, wszyscy jestemy w zgodzie ze sobą.

Gość niewiemcorobiccc
ale jakie prioytety moze miec40 latek? nie chce miec rodziny??

Gość niewiemcorobiccc
twierdzi,ze mnie kocha, chce byc ze mną. ale na razie mieszka w duzym domu, gdzie jeszcze sa rodzice i to jest argument ,ze nie mieszkam razem.(on ma ta zrobione oddzielne mieszkanie)

Gość niedługo 40
Jakie priorytety? Bzykanie 12 lat młodszej. Jak dla mnie wystarczające. Przecież gość ma jeszcze czas - faceci są jak wino.

Gość niewiemcorobiccc
ale naprawdę swietnie się rozumiemmy, okazuje mi szacunek i miłośc, w koncu te 6, 5 roku to nie przelotni romans..

jakie? Inne od laski 12 lat młodszej. Sama pisałaś, ze miał już rodzinę, więc to, co dla Ciebie jest zagadką, pokusą, dla niego jest czymś, od czego pewnie teraz sobie odpoczywa. Ma młodą laskę, seks, związek, kasę - po co sie pakować ponownie w obowiązki, zobowiązania itp. Na przykład takie :)

Gość ty już wszystko wiesz
czyją historyjkę tutaj wciskasz? 0/10

Gość niewiemcorobiccc
no ale pytam, go - jesli nie chesz, to mi powiedz, ja naprawde nie jestem laską, która truje, marudzi, dobrze nam razem, spędzamy razem wiele chwil..ale co dalej?

Gość niewiemcorobiccc
nie rozumiem " czyją historyjkę tutaj wciskasz"? swoją

Gość Cz-a-r-o-w-n-i-c-a
niewiemcorobiccc - PO PROSTU - Porozmawiac!Przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz!

Gość niewiemcorobiccc
rozmawiamy, on mówi ze chce tego co ja, spokojnie, mamy czas

Gość niewiemcorobiccc
związem nie jest w moim zyciu najwazniejszy, ale to również ważna sfera - rodzina/

a co ma Ci teraz niby powiedzieć? Powie Ci, jak będziesz miała 34 lata i marne szanse na znalezienie innego fajnego faceta, bo już wszyscy pozajmowani sa wtedy :P

Gość niewiemcorobiccc
no ale on twierdzi,ze chce tego wszystkiego ze mną..tylko,czy podjęcie realizacji naprawde wymaga aż tylu lat bycia ze sobą najpierw? chę podkreslic,że świetie nam sie ukłąda przez te lata.

Gość niewiemcorobiccc
dlaczego oceniacie faceta tylko jako egistycznego bzykacza, nie rozumiem, to dość niedojrzale

"dlaczego oceniacie faceta tylko jako egistycznego bzykacza, nie rozumiem, to dość niedojrzale" za to dojrzałe jest mieszkanie w wieku 40 lat z rodzicami :D buahahahah :D :D :D

Piszesz, że jest Ci z nim dobrze, bo spędzacie razem czas, rozmawiacie. To jest dobre, ale z tego, co piszesz, Twoje priorytety się powoli zmieniają. To normalne w naszym wieku. Ja też bym chciała, tylko chyba mam pecha. W każdym razie gdybym była w 6-letnim związku, wiedziałabym, czego chcę. Spróbuj mu wytłumaczyć, że jesteś w takim wieku, że potrzebujesz stabilizacji. Albo to zrozumie, albo będzie wiecznym dzieckiem i lepiej dla Ciebie, żebyś znalazła kogoś odpowiedzialnego.

Gość niewiemcorobiccc
o nie mieszka Z rodzicami, tylko w jednym budynku.

Gość niewiemcorobiccc
to taki dylemat - on chce, pragnie tego samego, czuje to..tylko ni na razie ku temu nie zmierza.

"o nie mieszka Z rodzicami, tylko w jednym budynku." lol mieszka z mamusią i tatusiem, w jednym domu, przecież wiadomo że nie w jednym pokoju :D mamusia gotuje mu obiadki, żeby 40letni stary kawaler nie podupadł na zdrowiu :D ło matko, gdzie wy wynajdujecie te cioty?

Gość niewiemcorobiccc
nie oceniaj -facet akurat jest niezaleznym człowiekiem.

Gość mala_zazdrośnica
Mój też jest starszy z 10 lat. A raczej mój ex. Mieszkał z mamusią odkąd kazałam mu się wynieśc od głupich zboczonych lokatorek, które chodziły przy nim z cyckami na wierzchu. Nie polecam... ja się sparzyłam jak cholera

Tak czy inaczej, jeżeli nie rozumie, że w tym wieku potrzebujesz stabilizacji, to jest wiecznym dzieckiem. Fajnie jest się bawić, wyjeżdżać. Ale Ty chcesz już czegoś innego. Chyba jednak potrzebujesz porozmawiać z nim i spytać, czy on naprawdę chce tego samego, co Ty.