Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaMucha

Mucha serio ma ogromny brzuch jak na 5 miesiąc

Polecane posty

Gość GrubaMucha

kurde, ja miałam taki do porodu!przysięgam!9 kg przytyłam. W 5 misiącu nic jeszcze u mnie nie było widać. A jak u was dziewczyny?

Gość dddsds
i co mnie t bchodzi jaki brzuch ma mucha, a jaki ty miałaś:o nie masz ważniejszych problemów??

Gość 13.50 godzina
dddsd- gdybyś czytała dokładnie wariatko to byś wiedziała jaki ja miałam bo napisałam

Gość kdjfzhb
a gdzie widziałyście?? dajcie linka :)

Gość jaki piąty?
ona ma termin na połowę listopada więc to już będzie prawie koniec 6mies.

Gość GrubaMucha
nie wiem jak się wkleja linki...piszą ,że ma na koniec roku a nie na listopada...no więc 5 miesiąc by sie zgadzał

Gość ejbisi1986
A z kim ona jest w tej ciąży? :P

Gość pocieszaj się paszczuro
pewnie jesteś jedną z tych sałatowych zaszczutych panienek, ale i tak do pięt nie sięgasz takiej osobie jaką jest mucha:P i gówno ci po tym, że ty miałaś taki brzuch w 9mc jak o tobie nikt nie napisze, nikt cię nie chce oglądać. a twój stan mózgu mówi sam za siebie- zakładając taki temat.

Gość Masz link
Tylko pewnie spaję trzeba będzie usunąć http://nocoty.pl/gid,13673483,kat,1013543,title,Mucha-w-ciazy-coraz-piekniejsza,galeria.html?_ticrsn=3&ticaid=6cd16

Gość Masz link
Ale na tych zdjęciach cycki ma po samą brodę:) hehe.

Gość GrubaMucha
Do Pocieszaj sie paszczuro-hahahahah, ale sie uśmiałam...uwierz mi,że paszczurem nie jestem,po porodzie wazyłam wychodząc ze szpitala odrazu tyle co przed ciązą -51 kg, a sądząc po twoim wpisie to właśnie ty musisz być pewnie jedną z uczestniczek programu na TLC-chirurgia otyłości, hahahahahahahahahaahahahhaah.Locho!!!!!!!!!!!!!

Gość jaki piąty?
ja znalazłam info o połowie listopada. Szczerze mówiąc nie mam ochoty dociekać jak w końcu jest bo jakoś średnio mnie ona obchodzi.

Gość Prostacka autorka postu
GrubaMucha prostaku twoja broszka, ze wygladasz jak anorektyczka i teraz ci gul w gardle staje. Nie ma to jak inteligencja poziomu ujemnego. Mucha rzeczywiscie duża jak na 5 msc :D Wygląda super, oby kazda kobieta tak wygladala w ciazy ;) Ale fakt faktem ten samoopalacz razi okrutnie po oczach :o

Gość kiedy Wy w koncu zrozumiecie
że wielkość brzucha zależy od SZEROKOŚCI MIEDNICY? jeśli ktoś jest tutaj wąski, to będzie miał duży, wystający brzuch kobiety z szeroką miednicą mają małe brzuchy, bo dziecko ma miejsce jakby w wewnątrz

Gość wielkosc brzucha od miednicy
hehe ale mnie rozsmieszylas wg ciebie to powinnam miec duzy brzuch jak w ciazy mialam 88cm w biodrach hehehe dobre szeroka miednica=duzy brzuch

Gość kiedy Wy w koncu zrozumiecie
napisałam o szerokości miednicy, nie bioder:O to zasadnicza różnica

Gość Uleńka1111
Skoro ma termin na listopad to nie 5 a 6 miesiąc.Poza tym Anna Mucha naprawdę ślicznie wygląda w ciąży.

Gość GrubaMucha
Do kiedy wy w końcu zrozumiecie-jeny coza bzdury napisałaś!!ja właśnie mam baaardzo ale to baardzo wąską miednice i miałam maleńki brzuch!! z tyłu nikt by nie pomyślał,że mam brzuch w ogóle. Jeśli już to chodzi tu na pewno o ilość wód, ja miałam ich mało bardzo(małowodzie tzw.)a ona ma na pewno dużo, ogólnie to na buźce wygląda ślicznie ale ciężko jej będzie w 9 miesiącu, oj ciężko...bo jeszcze sporo jej urośnie.

Gość do gruba mucha
doinformuj się zanim zaczniesz wypisywać bzdury:O

Gość mamuśkaMałejZuzi
nie lubię Muchy, ale uważam że ślicznie wygląda w ciąży!!!i wcale nie ma wielkiego brzucha! - a nawet gdyby miała duży to co z tego? - to przecież czas ciąży a nie odchudzania!!!

U mnie w piątym miesiącu na początku było widać tylko jeśli ubrałam sie specjalnie tak żeby pokazać brzuszek :) za to na końcu już każdy wiedział że jestem w ciąży :)

Gość A ja miałam
właśnie bardzo duży i wysunięty do przodu a potem się okazało że mam dysproporcję (wąska miednica). Jak dla mnie to nic wielkiego, mnóstwo kobiet ma duże brzuchy i można by niekiedy pomyśleć że bliźniaczki noszą. Mucha raczej nie ma wpływu na wielkość swojego brzucha, no nie? Głupi plotkarski temat:D

Gość Kurcze ta Mucha
świetnie wygląda , zero opuchlizny, zgrabne nogi i ogólnie szczupła więc nie rozumiem tematu na stronce że przytyła zabardzo :D. Na brzuch nie ma się wpływu a gadanie że ktoś ma duży brzuch i że to od przytycia świadzy o durnocie głupich ludzi. Jej dzidziuś pewnie szybko rośnie i tyle.

Gość bosze.....
niejedna z was maszkary chciałaby tak wyglądać w ciąży. Duży brzuch jej zniknie jak urodzi ale daję głowę że aktorka zadba o siebie jak żadna z was. A te co się szczycą że mały brzuch miały ....czy to powód do jakiejś dumy?..nie rozumiem..i czy mniejszy jest w czymś lepszy?

Gość trochę sobie pofolgowała
wkleiłam linka bo jak piszą w artykule to 6-ty miesiąc a nie 5-ty jak błędnie przyjęła autorka tematu.

Gość ania z czerwonego wybrzeża
przecież aktorka wygląda rewelacyjnie! a brzuch...brzuchy są różne w ciąży , jedne większe drugie mniejsze...moja koleżanka dostała brzucha dopiero w 7 miesiącu ciąży a druga już w 4 miesiącu miała taki jak wiele kobiet w szóstym ...i co..urodziła , dzidziuś malutki a po brzuchu nie ma śladu . Głupie gadanie.